T-Hackathon Fikrini Koşturup Prototipini Oluşturacak Girişimcileri Bekliyor!

ODTÜ TEKNOKENT, yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlayacak T-Hackathon’u 8-9-10 Haziran 2015 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenleyecek. Detaylar haberimizde..

ODTÜ Teknokent, yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlayacak T-Hackathon’u 8-9-10 Haziran 2015 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenleyecek.

ODTÜ Teknokent'in girişimci destek programları Yeni Fikirler Yeni İşler, Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi gibi oluşumların içinde yer alan girişimciler de dahil olmak üzere, yeni yeteneklerin keşfedilmesi için kendine güvenen mühendis, tasarımcı veya ürün geliştiriciler için düzenlenen fikir geliştirme maratonu olma özelliği taşıyor.

Hackathon’larda sadece programcılar değil, tasarımcılar ve ürün-geliştiriciler de, kısa sürede yoğun bir etkinlik sürecinde yarışırlar. Son başvuru tarihi 5 Haziran 2015 olan T-Hackathon’a kendine güvenen mühendis, tasarımcı veya ürün geliştiriciler katılabilirler.

T-Hackathon’a katılarak 1-2 Ağustos tarihlerinde dünyanın en büyük ve en etkili hızlandırma programı Y Combinator tarafından düzenlenecek YC Hacks hackathon'unda yarışmak için San Francisco’ya gitmeye hak kazanabilirsiniz.

Katılımcıların tüm masraflarının karşılanacağı YC Hacks’te Silikon Vadisi'nin tüm olanaklarını kullanarak geleceğin ürününü geliştirebilir, ürününüzü tüm dünyaya duyurabilir, her biri birbirinden yetenekli insanlarla tanışabilirsiniz. Ayrıca sponsorlar tarafından sağlanacak diğer ödüllere de sahip olabilirsiniz.

T-Hackathon esnasında sağlanacak teknik destek:

  • Internet erişimi
  • Intel Galileo ve Edison boardlar
  • Iotera IoT (home base ve iota) araçları
  • DailyMotion API'ler
  • PayPal API'ler
  • HP Helion Open Stack Development Platform

Hayallerinizi Silikon Vadisi'ne gitmek ve dünyaca bilinen ürünler geliştirmek süslüyorsa, kısa sürede hayatımı değiştirmek istiyorum diyorsanız, T-Hackathon sizi bekliyor!

Unutmayın, T-Hackathon'un son başvuru tarihi 5 Haziran 2015 Cuma günü saat 16:00. T-Hackathon hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isterseniz www.t-hackathon.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi mühendis, tasarımcı veya ürün geliştirici okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor