"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Temmuz Konuğu: Emin Hitay

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Temmuz ayı konuğu Hitay Yatırım Holding Kurucusu ve Başkanı Emin Hitay olacak. Detaylar haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Temmuz ayı konuğu Hitay Yatırım Holding Kurucusu ve Başkanı Emin Hitay olacak. 

Emin Hitay, 23 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte "Girişimcilik" konusu ile katılımcıların karşısında olacak.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Bir Konu Bir Konuk'un 23 Temmuz 2015 tarihinde Hitay Yatırım Holding Kurucusu ve Başkanı Emin Hitay ile "Girişimcilik" konusunda gerçekleştireceği söyleşi 18:00-20:00 saatleri arasında Hitay Yatırım Holding merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Emin Hitay Kimdir?

1980 yılında 22 yaşında iken iş hayatına Ege Üniversitesi’nde öğrenciyken sistem operatörü olarak başlayan ve daha sonra kariyerine girişimci olarak devam etme kararı alan Emin Hitay. Tekstil sektöründe farklı alanlarda sekiz yıl çalıştıktan sonra, bilişim sektörüne 1988 yılında kurduğu Exim firması ile adım atmış. Exim, barkod teknolojisini Türkiye’ye tanıtmış Daha sonraki yıllarda farklı sektörlerde şirketler kurmuş ve bir kısmından da başarılı şekilde çıkışlarını gerçekleştirmiş.

Hitay Yatırım Holding kurucusu ve Başkanı olarak, Türkiye'de çok sayıda yenilikçi proje ve iş fikrinin oluşturulması, hayata geçirilmesi ve şirketleşmesinde aktif olarak rol alan Emin Hitay, TÜSİAD üyesi olup 2008-2013 yılları arası Endonezya Cumhuriyeti’nin İstanbul Fahrikonsolosu olarak da görev yapmış. 2014 yılında İstanbul Konsolosluğu’nun açılışı sonrası Antalya Fahrikonsolosu olarak atanmış.

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği 23 Temmuz 2015 Perşembe günü 18:00-20:00 saatleri arasında  Hitay Yatırım Holding merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacak.

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebir, sorularınız için birkonukonuk@gmail.com'a mail gönderebilir, kayıt işlemlerini ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.419 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Sosyal Girişimcilik, Tanıtım Haberi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor