Dünyanın Robot Bilimcileri ICAR 2015'te Türkiye’de Buluşuyor!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 17. Uluslararası İleri Robotik Teknolojiler Konferansı, "ICAR 2015", 27-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 17. Uluslararası İleri Robotik Teknolojiler Konferansı, "ICAR 2015", 27-31 Temmuz  2015 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleşecek.

IEEE Robotik ve Otomasyon Derneği’nin teknik sponsorluğundadüzenlenecek olan, ICAR 2015’te paradigmalar ve uygulama alanlarına odaklanılarak, robotik alanında teorik modelleme, tasarım, deneysel doğrulama veya vaka çalışmaları şeklindeki özgün çalışmalar aktarılacak ve incelenecek.

Konferansta, vizyon robotik, bilişsel robotik, robotik mimarileri, mobil robotlar, insansı robotlar, öz-yerelleştirme ve navigasyon, insan-robot etkileşimi, multi-robot sistemleri, arama kurtarma robotları, robot işletim sistemleri, simülasyon ve görselleştirme, robot sürüleri, biyolojik-etkileşimli robotlar, insansız hava robotları, robot sualtı sistemleri ve robotik rehabilitasyon ile ilgili atölyeler de gerçekleşecek. Robotik teknolojiler uzmanı Oussama Hatibi, İngiltere Kraliyet Enstitüsü Bilgisayar Bilimleri Fakültesi Profesörü Danica Kragic, Johns Hopkins Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Profesörü Noah J. Cowan konferansın konuşmacıları arasında yer alıyor.

Unutmayın, 17. Uluslararası İleri Robotik Teknolojiler Konferansı, "ICAR 2015", 27-31 Temmuz  2015 tarihleri (Saat: 08.30-18.30) arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

17. Uluslararası İleri Robotik Teknolojiler Konferansı, "ICAR 2015" hakkında dahadetaylı bilgi edinmek isterseniz www.icar2015.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi robotik teknolojilere ilgi duyan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor