Reklamcılık Sektöründe Yenilikçi Bir Girişim: Çek Reklam!

Çek Reklam’dan yeni bir Reklamcılık, yeni bir iş modeli. Reklamcılık alanında faaliyet gösteren Çek Reklam, firmalardan topladığı reklam ve fırsatları hedef müşteriye sunuyor, hem de daha önce hiç görüşmemiş bir şekilde. Detaylar haberimizde..

Çek Reklam’dan yeni bir Reklamcılık, yenilikçi bir iş modeli. Reklamcılık alanında faaliyet gösteren Çek Reklam, firmalardan topladığı reklam ve fırsatları hedef müşteriye sunuyor, hem de daha önce yapılmamış bir şekilde.

Çek Reklam, her sayfasında bir fırsat, indirim, avantaj yada hediye bulunduran, şimdilik Ankara’da 30.000 adet basılı çek koçanı formatında dağıtılan, internet ortamında kitlelere ulaştıran, yeni bir reklamcılık konsepti.

Toplanan reklam ve fırsatlar Çek Fırsat defterinin sayfalarını oluşturuyor, çek sayfalarının tasarımlarını da üstlenen firma, bu şekilde 30.000 adet ve her ay Çek Fırsat defteri bastırıyor. Baskısı yapılan çek defterleri, profesyonel, üniformalı dağıtım ekibi tarafından, şehrin sosyal yaşantısı yoğun bölgelerinde, firmalara ve kişilere direkt elden dağıtılıyor.

 

30.000 adet çek defteri dağıtılırken, reklamlar ve fırsatlar eş zamanlı olarak cekfirsat.com sitesinde yayınlanıyor, üyelerine e-posta, sms vb araçlar ile bilgilendirme sağlanıyor. Hizmetler bu kadarla sınırlı değil. Çek Reklam topladığı reklam ve fırsatları ayrıca cekfirsat.com sosyal medya hesapları ile de takipçilerine duyuruyor.

Sizde Çek Reklam'ın avantajlı fırsatlarından yararlanmak, firmanızın sanalda ve sahada tanıtımını yaptırmak istiyorsanız www.cekreklam.com/cek-reklamlar sayfasındaki son dönemdeki çek reklamları inceleyebilir, firmanız için bir çek yaprağı satın alabilirsiniz.

Çek Reklam ve fırsatları hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.cekreklam.com ve www.cekfirsat.com web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi reklamcılık ve pazarlama alanlarında çalışan profesyoneller ve girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor