Üniversitelerin Patentleri 11-12 Kasım'da Sanayi İle Buluşuyor!

Üniversite-Sanayi İşbirliğinin artırılması amacı ile düzenlnen ÜSİMP Patent Fuarı, 11-12 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Üniversite-Sanayi İşbirliğinin artırılması amacı ile düzenlenecek ÜSİMP Patent Fuarı, 11-12 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecek.

Teknoloji Transfer Ofisleri’nin (TTO) teknoloji portföylerini, sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtım süreçlerinde destek olmak, sinerji ortamı yaratmak ve üniversite ile yatırımcıların tek bir noktada buluşmasını sağlamak amacıyla, Ege Üniversitesi EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi, İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi, Sabancı Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle, ‘Üniversitelerin Patentleri Sanayi ile Buluşuyor’ konulu bir fuar düzenleniyor.

Ülkemizde ki teknoloji transferine öncülük eden 12 Üniversite’nin Teknoloji Transfer Ofisleri tarafından süreci devam ettirilen 10 farklı kategoriden 100 başvurusu tamamlanmış, 45 tescillenmiş buluş 11-12 Kasım 2015’te ÜSİMP Patent Fuarı’nda yatırımcılarla buluşacak.

Unutmayın, ÜSİMP Patent Fuarı 2015, 11-12 Kasım tarihlerinde, İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecek. Patent tanıtımları, ikili görüşmeler, konferanslar ve panellerin yer alacağı etkinlikte, ikili görüşmeler için son kayıt tarihi 2 Kasım 2015.

ÜSİMP Patent Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.usimppatentfuari.org.tr web adresini ziyaret edebilir, B2B görüşmeleri için ise kayıt işlemlerinizi buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.369 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik, Tanıtım Haberi, KAMU
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor