Gelecex BizTalks Buluşmaları'nın 2015 Kasım Konusu Sinema Olacak!

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 24 Kasım 2015 konuğu Film Arası Dergisi Kurucusu ve Sinema Yazarı Sn. Suat Köçer olacak. Detaylar haberimizde..

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 24 Kasım 2015 konuğu Film Arası Dergisi Kurucusu ve Sinema Yazarı Sn. Suat Köçer olacak.

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller, girişimciler ve orta ila üst düzey yöneticilerle paylaşılıyor.

Konuk: Suat Köçer

Biztalks etkinliği 24 Kasım Salı günü 18:30’da YAZANE ofisinde gerçekleşecek. Film Arası Dergisi Kurucusu ve Sinema Yazarı Sn. Suat Köçer’in konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte “Felsefe Öldü, Yaşasın Sinema!” konusunu ele alarak profesyonel deneyimlerini katılımcılar ile paylaşmayı hedefliyor.

Adres: YAZANE coworking space /  Kılıç ali paşa cad. No:12 k:1 Karaköy / İstanbul
Telefon: 0212 293 79 00

Etkinlik Programı

“Felsefe Öldü, Yaşasın Sinema!”
18:15 – 18:30:  Networking
18:30 – 19:30:  Suat Köçer’in Sunumu
19:30 – 20:00:  Kahve arası & Networking

Gelecex Business Talks Hakkında

Gelecex Business Talks, sektörel olarak profesyonellerin buluştuğu ve know-how çerçevesinde bilgi paylaşımı yapıldığı bir etkinlik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer aldığı oluşumda birbirinden değerli deneyimler, genç profesyoneller,girişmciler ve orta/üst düzey yöneticiler ile paylaşılıyor.

Gelecex Business Talks hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.biztalks.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haber olarak Basın Sponsoru olduğumuz BizTalks etkinliği 24 Kasım'da YAZANE ofisinde gerçekleşecek, etkinliğe kayıt olmak için ise etkinlik kayıt sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor