Takı'da Extra Modanın Online Adresi Olmayı Hedefleyen Girişim: Modex!

Türkiye’ de; Takı’da Extra Modanın adresi olma yolunda emin adımlarla yürüyen Modex, takı sektöründeki üretici kimliğinden aldığı güç ile online satış platformu olan www.modex.com.tr‘yi kurdu.Detaylar haberimizde..

Alanında “en iyiyi” başarmak, yol gösterici ve trend belirleyici olmak ilkelerini benimseyen Modex Ailesi, takı sektöründeki üretici kimliğinden aldığı güç ile yeni girişimleri online satış platformu www.modex.com.tr‘yi kurdu.

25 yıllık tecrübesini, son 10 yıl içinde de gerek üretim gerek yaptığı ithalat ile, bijuteri takı ve aksesuar alanında uzmanlaşmış bir yapı haline gelen "Modex Ailesi" kendini farklı disiplinlerin ortak bir kreatif  süzgeçten geçmesiyle oluşmuş yenilikçi, genç ve modern bir yapı olarak tanımlıyor.

Takı’da Extra Modanın Adresi

Türkiye'de; Takı'da Extra Modanın adresi olmayı hedefleyen Modex, online satış kanallarını doğru kullanarak müşterilerine doğru ürün, doğru fiyat ve kalite ile tanıştırmayı ilke edinmiş.

Mart 2016’ da bir yaşını dolduracak Modex, aynı zamanda sonsuz çeşitlilik ve olasılık içinde kaybolmadan, sistemli ve planlı bir şekilde yeni trend takı modellerini, online dünyada herkesten önce sunmak ve moda severlerle buluşturmak, bunun yanı sıra tecrübe ve üretici kimliğini harmanlayarak “takı dünyasının” öncü bir markası haline gelmeyi hedefliyor.

Bugünlerde geçerli olan “en iyi olanı taklit etme” ya da başkalarının başarıyı garantilemiş projelerini “uyarlama” gerekliliğinin artık var olmadığına inanan Modex, "Bizim için gerekliliği tartışılmaz olan şeyler hayal gücü, özgünlük, tasarım ve doğru fiyat." diyor.

Günümüzde Takı Modası, sürekli dünya trendlerini takip etmeyi gerektiren, kişilerin özellikle de bayanların olmazsa olmaz bir parçasını oluşturan ciddi bir kavram haline geldi. Ürününüz, hizmetiniz ya en genel anlamıyla markanızın varoluşu, yaptığınız trendi önden takip edip kaliteyi ürüne yansıtmanın altını doldurmalı. Bu sebeple modern dünyada “takıda moda” demek, “extra moda” demek.

İnsanların hafızasında belli-belirsiz bir isim olarak kalmaktansa, tercih edilmiş bir duygu veya düşünceye “eş anlam” oluşturmaktır  “extra moda”. Yani hedef kitleniz sizi duyduğu veya gördüğü anda baştan sona aynı perspektif ile oluşturulmuş bir fikir zenginliğini ve moda öncülüğünü hissetmeli. Bu hedef kitleye ulaşmada kuşkusuz en etkili yol ise online dünyayı iyi kullanmak.

Modex’ in temel prensibi, online kanalların yanında alternatif kanalları da kullanarak “baştan aşağı” bir marka konumlandırması, doğru ürünü doğru trend ve fiyat ile sunmak, stratejik planlama, reklam kampanyası ve geri bildirim süreci meydana getirerek “4’4’lük bir takı markası” olmak.

Reyhan ÇİFTÇİOĞLU (Yönetim Kurulu Başkanı) ve Ferdi Şenol'un (CEO) önderliğini yaptığı Modex Ailesi'ne yeni online girişimcilerinde başarılar diliyoruz.

Takı’da Extra Modanın adresi Modex hakkında daha detaylı ilgi edinmek, ürünlerini incelemek ve online moda alışverişini deneyimlemek isterseniz www.modex.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm takılara ve takı sektörüne ilgi duyan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor