KariyerİST, Yeni Girişim Career Pass Lansmanı ile 3 Yılını Kutladı!

KariyerİST, 3 yılını İstanbul Kültür Üniversitesi’nde düzenlenen çoşkulu bir törenle kutladı. 3. yıl kutlama töreninde KariyerİST, kendi içerisinden çıkardığı yeni girişimi olan, “Türkiye’nin ilk ve tek kariyer pasaportu’’ CareerPass'in Lansmanını da gerçekleştirdi. Detaylar Haberimizde..

KariyerİST, 3 yılını İstanbul Kültür Üniversitesi’nde düzenlenen çoşkulu bir törenle kutladı. 3. yıl kutlama töreninde  KariyerİST, kendi içerisinden çıkardığı yeni girişimi olan, “Türkiye’nin ilk ve tek kariyer pasaportu’’ CareerPass'in Lansmanını da gerçekleştirdi.

18 Aralık 2012’de İstanbul Kültür Üniversitesi’nde yapılan proje lansmanı ile faaliyetine başlayan ve Türkiye’de kariyer ve gelecek planlama alanında ilk ve tek olan; 3 yıldır her sene çıtayı biraz daha yükselterek bir sürdürülebilirlik başarısı yakalayan KariyerİST Kariyer ve Girişimcilik Merkezi, 3 Yılını İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği mezuniyet töreni ile çoşkulu bir şekilde kutladı.

Kariyer ve gelecek planlamayla ilgili onlarca genç, mentor, eğitmen, koç, STK ve şirket temsilcileri KariyerİST ve CareerPass için İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Buluştu.

Eğitmen, danışman, mentor, koç, STK ve şirket temsilcileri  olmak üzere tüm destekçileri ve mezunlarının da aralarında bulunduğu; 150’yi aşkın kişinin katıldığı 3 yıl kutlama töreninde aynı zamanda KariyerİST’in kendi içerisinden çıkardığı yeni girişimi olan, “Türkiye’nin ilk ve tek kariyer pasaportu’’ CareerPass  lansmanı da yapıldı.

Çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla renk katılan törende oldukça yoğun ilgi toplayan CareerPass, gençlerin geleceğine ışık tutması bakımından da oldukça önemli bir girişim olduğunu ortaya koydu.

CareerPass, üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara kendilerini değerleyerek kurumlara ve şirketlere ulaşma imkanı sağlayan bir pasaport olma özelliğini taşıyor.

Yüzlerce tweet’in atıldığı #kariyeristbenimicin hashtag’ine gelen tweet’lerden seçilen 3 tweet’in sahibinin de ödüllendirildiği tören ve kutlama, çekilen yüzlerce kare fotoğrafın ardından konuk ve katılımcılarının iyi niyet ve başarılar dileklerini yoğun bir şekilde sunmalarıyla son buldu.

KariyerİST ve CareerPass hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kariyerist.org  ve www.careerpass.org web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi kariyerine yön vermekte kararsız olan üniversite öğrencisi okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor