Toplu Harita Güncelleme Devrini Bitiren Platform Girişimi: TomTom!

TomTom, yeni işlem tabanlı harita yapımı platformuyla toplu güncelleme devrini bitiriyor. En yeni harita bilgileri sürekli güncelleme ile navigasyon cihazlarına iletiliyor. Böylece en doğru trafik bilgileri en hızlı şekilde kullanıcılara ulaştırılıyor. Detaylar haberimizde..

TomTom, yeni işlem tabanlı harita yapımı platformuyla toplu güncelleme devrini bitiriyor. En yeni harita bilgileri sürekli güncelleme ile navigasyon cihazlarına iletiliyor. Böylece en doğru trafik bilgileri en hızlı şekilde kullanıcılara ulaştırılıyor.

TomTom (TOM2) yeni işlem tabanlı harita yapımı platformu ile yeniliklerine devam ediyor. Bu platform harita sektöründe kendi türünün ilk örneği olma özelliği taşıyor. Platform ayrıca harita yapımı teknolojileri için önemli bir atılım. Bu platform, TomTom’un geleneksel harita yapım metodlarının yanı sıra kitle kaynaklı dataları da optimize ederek en yüksek kalitede ve güncel haritaları sunmasını sağlıyor.

Gerçek Zamanlı Doğru Bilgi

Konuyla ilgili TomTom CEOsu Harold Goddijn şunları söylüyor: “Müşterilere sürekli güncelleme sağlayan global platformu TomTom olarak ilk defa biz sunuyoruz. Topluca harita güncellemeleri dönemi bitti, değişiklikler saptandıkça artık haritaları anında sürekli güncelleyebiliyoruz. Bu da sürücü yardım uygulamaları ve yüksek otomasyonlu sürüş gibi gelecekteki kullanım durumları için gerekli olan gerçek zamanlı kalite ve doğruluk sağlayarak TomTom’u benzersiz kılıyor.”

TomTom'un yeni işlem harita yapım platformu, verimlilikte büyük avantajlar getiriyor ve reel dünyadaki değişiklikleri tespit etme ve kullanıcının cihazındaki haritayı güncelleme arasındaki zamanı en aza indiriyor.

Bu yeni platform, yeni kaynakların sensör verilerini verimli bir şekilde işlemek için ölçeklenebiliyor. TomTom'un gerçek zamanlı haritalarını kullanan kişiler otomotiv, mobil ve konum tabanlı online uygulamalar arasında her zaman doğru ve güncellenmiş haritalara erişiyor.

TomTom Haritalar ve Lisanslama Genel Müdürü Charles Cautley konuyla ilgili şunları söylüyor: “Bu, TomTom haritalar ekibi için çok önemli bir proje. Başardığımız şey ve bunu başarma süremizle ilgili gurur duyuyorum. Bu yeni platformla ilgili birçok potansiyel var. Bu yeni platformla artan müşteri gereksinimlerini karşılayan yüksek kaliteli harita içeriği sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

TomTom  hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tomtom.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor