Genç GİV, 24 Ocak'taki Girişimci Sohbetleri'ne Tüm Gençleri Davet Ediyor!

Genç GİV, genç üyeleri ile başarılı genç girişimcileri bir araya getirmeye devam ediyor. Genç GİV, 2016 yılı Genç Girişimci Sohbetleri etkinliğine 24 Ocak 2016 tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile başlıyor. Detaylar haberimizde..

Genç GİV, genç üyeleri ile başarılı genç girişimcileri bir araya getirmeye devam ediyor. Genç GİV, 2016 yılı Genç Girişimci Sohbetleri etkinliğine 24 Ocak 2016 tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile başlıyor.

24 Ocak 2016 Pazar günü saat 19:00'da Girişimci İşadamları Vakfı'nın genel merkezi olan Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleşecek etkinliğin konukları Young Ceo Club Başkanı Yürel Muratoğlu ve M3Works Kurucusu Erdem Genç olacak.

Etkinlikte Yücel Muratoğlu ve Erdem Genç katılımcılar ile girişimcilik hikayelerini paylaşacaklar ve bunun yanısıra "2023 Ülke Hedefinde Genç Girişimcilerin Vizyonu" konusunu işleyecekler.

Genç GİV, Girişimci Sohberleri'ne Tüm Gençleri Davet Ediyor!

GİV Genç Girişimci Buluşmaları'na katılmak için bu linkteki formu doldurmanız veya 0212 418 60 18'den Salih Yılmaz'a LCV bırakmanız gerekli ve yeterli.

 

Unutmayın, Young Ceo Club Başkanı Yürel Muratoğlu ve M3Works Kurucusu Erdem Genç'in katılacağı etkinlik 24 Ocak 2016 tarihinde Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılmak için bu linkteki formu doldurmanız veya 0212 418 60 18'den Salih Yılmaz Bey'e LCV bırakmanız gerekli ve yeterli.

Genç GİV Hakkında

Girişimci İşadamları Vakfı üyelerinin ve girişimci işadamlarının tecrübelerini, genç girişimci ve yöneticilere aktarılmasını sağlayan; gençliğin girişimciliğe özendirilerek, sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmaları için destekleyen bir bakışı oluşturmanın yanında genç girişimci ve yönetecilerin sosyo-kültürel bilgi düzeyinin yükseltilmesi için çalışan ve bu çerçevede faaliyet gösteren genç girişimcilerin ortak noktası olma misyonunu üstlenmiş bir yapılanma. Genç GİV aynı zamanda ana yapı olan Girişimci İşadamları Vakfı'nın Gençlik Konseyi.

Genç GİV'in tüm faliyet ve paylaşımlarını facebook ve twitter sayfalarından takip edebilirsiniz.

Girişimci İşadamları Vakfı hakkında detaylı edinmek için www.giv.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Vakfın faliyet ve paylaşımlarını facebook ve twitter sayfalarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi öğrenci ve genç okurlarımız, girişimci adayı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor