14. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 13-16 Ekim'de İstanbul'da!

Franchising alanında ülkemizin ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi'nde 14. kez kapılarını açıyor. Detaylar haberimizde..

Franchising alanında ülkemizin ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi'nde 14. kez kapılarını açıyor.

MedyaFors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek '14. Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na her sektörden birçok ulusal ve uluslararası marka katılacak.

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 2015 yılında 13.sünü gerçekleştirdi. "Markanı Seç, İşini Kur" sloganıyla 4 gün ziyarete açık olan fuara geçen yıl, 29 bin 326 kişi ziyaret ederken, 330’u yerli, 35'i yabancı olmak üzere toplam 365 marka katıldı.

Aycan Helvacıoğlu: "Avrupa Birincisiyiz"

Türkiye, coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından bayilik ve franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihlerinin başında geliyor. Ülkemizin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising Fuarı; Franchise ve bayilik ile büyümek isteyen veya yeni iş ortakları arayan markalar ile girişimcileri bir araya getiriyor. Fuar, birçok markanın ilk çıkış, gelişim ve lansman noktasıyken, bir çoğunun da franchisee sayısını arttırdığı bir iş platformu olma özelliği taşıyor.

Her yıl değişik sektörler, gösterdikleri değişik faaliyetlerle girişimcilerin ilgisini çekiyor. Fuarın istihdam oluşturma ve yeni iş alanları yaratma anlamında Türk ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade eden Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu; "Ufrad’ın yaptığı son araştırmalar doğrultusunda  2015 yılı sonu itibari ile Franchising sektörünün büyüklüğü 43 milyar USD’ye ulaştığını ise 2015’te franchise sektörünün ürettiği istihdam sayısı 200,000 kişiyi aştığını görüyoruz. 2016 yılı sonuna doğru franchising sektörünün pazar büyüklüğünün 50 milyar USD’ye ulaşması bekleniyor. Türkiye’deki zincir işletmelerin sayısı, 2500. Zincir işletmelerdeki yabancı firma oranı %29, zincir işletmelere bağlı şube sayısı 60,000, yurtdışına açılan Türk marka sayısı 135." dedi.

Fuarın firma, katılımcı sayısı, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa birincisi olduğunu ve 2016 yılının sektör için önemli bir yıl olacağını belirten Helvacıoğlu sözlerine şöyle devam etti; "2016 fuarında Katar Heyeti Türk Markaları ile görüşmek adına fuarda olacak. Ayrıca Suudi Arabistan’dan gelecek heyet aynı şekilde katılımcılarımızla görüşmeler gerçekleştirmek için 4 gün boyunca fuarda olacaklar."

Unutmayın, fuar 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6-7’nci hall’lerde gerçekleştirilecek. Markaların bayilik/franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak edilen her türlü bilgiye  www.bayimolurmusun.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Franchise çalışma modeliyle iş kurmak isteyen girişimci okurlarımızı ve bu iş modeline yatırım yapmak isteyen yatırımıcı okurlarımızı fuara davet ediyor, haberimizi girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor