TTH-Türkiye ile KOBİ, Üniversite ve Araştırmacılara 52,5 Milyon Avroluk Kaynak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamındaki Teknoloji Transferini Hızlandırma Fonu Projesi ile KOBİ'lere, üniversitelere ve araştırmacılara 52,5 milyon avroluk kaynak sağlanacak. Detaylar haberimizde..

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamındaki Teknoloji Transferini Hızlandırma Fonu Projesi ile KOBİ'lere, üniversitelere ve araştırmacılara 52,5 milyon avroluk kaynak sağlanacak.

Teknoloji Transferini Hızlandırma Fonu Projesi (TTH-Türkiye) ile risk sermayesi fonları, iş fikirlerine ve inovatif araştırmalarına sermaye arayanlara 52,5 milyon avroluk kaynak sağlanacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamındaki TTH-Türkiye'nin desteğiyle belirlenen Türkiye'nin ilk teknoloji transferi fonları Diffusion Capital Partners ve ACT Ventures Partners'ın tanıtım toplantısı Conrad Otel'de yapıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, yeni iş fikirlerine, inovatif araştırmalarına kaynak arayanlara AB fonları ile kapı aralıyor. Bu kapsamda AB-Türkiye mali iş birliğinde yürütülen TTH-Türkiye ile KOBİ'lere, üniversitelere ve araştırmacılara 52,5 milyon avroluk kaynak dağıtılacak.

Teknoloji Transfer Platformu hakkında detaylı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz. Haberin devamını okumak için: http://www.sanayi.gov.tr/NewsDetails.aspx?newsID=18933&lng=tr

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor