KOSGEB İmam Hatip Liselerine Girişimcilik Eğitimi Verecek!

KOSGEB ile Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü arasında 12 Şubat’ta işbirliği protokolü imzalandı. Girişimcilik kültürünün ve farkındalığının oluşturulması için, KOSGEB, İmam Hatip Liselerinde bilgilendirici konferanslar, seminerler düzenleyecek. Detaylar haberimizde..

KOSGEB ile Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü arasında 12 Şubat’ta işbirliği protokolü imzalandı.

Girişimcilik kültürünün ve farkındalığının oluşturulması için, KOSGEB, İmam Hatip Liselerinde bilgilendirici konferanslar, seminerler düzenleyecek. KOSGEB, sağladığı destekler ile ilgili de öğrencileri bilgilendirecek.

Protokol, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimcilik konusunda farkındalık oluşturmayı, girişimciliğin temel yetkinlik ara disiplin konusu olarak eğitim sistemine eklenmesi ve girişimcilik bilincinin ortaöğretim kurumları düzeyinde yaygınlaştırılmasını amaçlıyor.

KOSGEB ile Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kosgeb.gov.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

KOSGEB kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.319 kişi okudu.
Kategori: KAMU, KOBİ
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor