KOSGEB Desteği İle KOBİ’ler Yurt Dışına Açılıyor!

Türkiye’deki 14 Teknokent’ten oluşan “Anadolu Birliği Konsorsiyumu” semineri Sakarya Teknokent’te gerçekleştirildi. KOSGEB Başkanı Recep Biçer’in katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırıcı Destek Programı anlatıldı. Detaylar haberimizde..

Türkiye’deki 14 Teknokent’ten oluşan  “Anadolu Birliği Konsorsiyumu” semineri Sakarya Teknokent’te gerçekleştirildi. KOSGEB Başkanı Recep Biçer’in katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırıcı Destek Programı anlatıldı.

Sakarya Teknokent Konferans Salonu'nda düzenlenen ‘KOSGEB Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırılmış Destek Programı’ bilgilendirme toplantısında konuşan KOSGEB Başkanı Recep Biçer; “Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırılmış Destek Programı, Türkiye'nin önünü açacak belki Türkiye'ye katma değer anlamında yüksek getiriler getirecek hem istihdama hem ekonomiye ciddi katkı sağlayacak bir destek programı” dedi. Recep Biçer, KOBİ’lerin vizyonunun kuluçka çalışmalarını kapsayacak ölçüde genişletileceğini de dile getirdi.

Sadece teknoloji, Ar-Ge, inovasyon değil, bireysel girişimciden tutun da toplumun değişik katmanlarına kadar hizmet yelpazelerinin olduğunu belirten Biçer; "Tabii ki asıl beklentimiz, katma değeri yüksek ürünler üreten, bu çalışmaları yapan KOBİ'lerimiz ya da iş birliği yaptığımız paydaşlarımız. Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırılmış Destek Programı da bu manada Türkiye'nin önünü açacak belki Türkiye'ye katma değer anlamında yüksek getiriler getirecek hem istihdama hem ekonomiye ciddi katkı sağlayacak bir destek programı. Bu manada bu destek programını sizlerin hizmetine sunmaktan memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Haberin devamını okumak için: http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Haberler.aspx?ref=1314

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor