KOSGEB'in Belgelendirme Desteği’nde Oran %100’e Çıkarıldı!

KOSGEB’in Genel Destek Programı kapsamında bulunan Belgelendirme Desteği uygulamasında önemli değişiklikler yapıldı. Detaylar haberimizde..

KOSGEB’in Genel Destek Programı kapsamında bulunan Belgelendirme Desteği uygulamasında önemli değişiklikler yapıldı.

 

Daha önce Belgelendirme Desteği kapsamında Türk Standartları Enstitüsü(TSE)’den alınacak belgelerde akreditasyon şartı aranıp bölge farklılıklarına göre destek sağlanırken, yeni çıkan kararla birlikte KOBİ’ler ve girişimciler akreditasyon şartı ve bölge farklılıkları aranmaksızın bu destekten %100 oranında faydalanabilecekler.

Yine Genel Destek Programı destek kalemleri arasında yer alan Belgelendirme Desteği ile daha önce Türk Patent Enstitüsü(TPE) ‘den alınacak belgelerde bölge farklılıklarına göre destek sağlanırken, son çıkan kararla birlikte KOBİ’ler ve girişimciler bu destekten %100 oranında katkı sağlayabilecekler.

Haberin devamını okumak için: http://www.kosgeb.gov.tr/Pages/UI/Haberler.aspx?ref=1306

Haberimizi KOBİ'lerimiz ve girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor