Sir Richard Branson Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı'nda Konuştu!

Girişimcilik dendiğinde akla ilk gelen isim, dünyanın en başarılı iş adamlarından Sir Richard Branson, Istanbul TALKS kapsamında gerçekleşen Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı'nda efsaneleşmiş başarı hikayesini anlattı. Detaylar haberimizde..

Girişimcilik dendiğinde akla ilk gelen isim, dünyanın en başarılı iş adamlarından Sir Richard Branson, Istanbul TALKS kapsamında gerçekleşen Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı'nda efsaneleşmiş başarı hikayesini anlattı.

İstanbul'da bu yıl düzenlenen Istanbul TALKS konferanslar serisinin ilki Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı, başarı hikayesiyle genç girişimcilere ilham kaynağı olan Sir Richard Branson'u konuk etti.

Sıra dışı fikirleriyle iletişimden eğlenceye, ulaşımdan teknolojiye hatta uzay turizmine kadar pek çok alanda lider girişimlere imza atan Richard Branson, Inspired 2016'da girişimcilik serüveninden örnekler vererek sıfırdan geldiği noktayı katılımcılara anlattı. Müzik, havayolu şirketi, telekom şirketleri, özel tren işletmeciliği gibi pek çok alanda adından söz ettiren Virgin Şirketler Grubu'nun sahibi olan ünlü iş adamı Branson, bu dev platformda altın değerinde bilgiler paylaştı. İş dünyasında efsaneleşmiş başarılarıyla dünyanın en çok takip edilen isimlerinden Richard Branson, Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı'nda sektörün başarı ipuçlarını verdi.

Sipahiler Events ev sahipliğinde Girişimcilik Vakfı iş ortaklığı ile düzenlenen Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı, girişimci olma yolunda ilerleyen gençleri, girişimcileri, melek yatırımcıları, risk ve özel sermaye şirketlerini, bankaları, girişimcilik ekosistemindeki kuruluşları, inkubasyon ve girişim merkezlerini ve büyük medya şirketlerini etkileşimli bir platformda buluşturdu.

Çırağan Kempinski'de 16 Mart'ta gerçekleşen Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı, bu yılki çerçevesini “Başarılı Girişimcilerden İlham Veren Konuşmalar” ekseninde şekillendirdi. Konferansta; girişimcilik ekosisteminin farklı ülkelerde nasıl oluştuğuna, son zamanların en popüler konusu olan nesnelerin internetine, genç girimcilere, sosyal girişimciliğe, trendlere ve kadın girişimciliği panellerine yer verildi.

Dünyaca ünlü yatırımcı ve girişimcilerin ufuk açan başarı öykülerinin büyük ilgi gördüğü Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı'nda Sir Richard Branson'ın yanı sıra, Vu Technologies’in CEO’su, Hindistanlı iş kadını Devita Saraf, Enigma Dergisi’nin Yayıncısı ve Venus Media & PR şirketinin Kurucusu-CEO’su Yasmine Shihata, kendisini küresel zihinli değişim mimarı olarak tanımlayan, Endeavor’un San Francisco ofisini yöneten Allen Taylor ve eğitimdeki eşitsizlik sorununu çözme adına, başarılı üniversite mezunlarının düşük gelirli bölgelerde eğitim vermeleri için köprü görevi gören Teach for All Kurucu Ortağı-CEO’su Wendy Kopp, General Electric Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye İnovasyon Başkanı Rania Rostom, Skype’ın yaratıcılarından, Stanford Üniversitesi ve Stockholm Ekonomi Okulu’nun takdir edilen öğretim üyelerinden Jonas Kjellberg, Les Benjamins Kurucusu ve Kreatif Direktörü Bünyamin Aydın, RLTY NYC’nin Kurucu Ortağı ve Yöneticisi Emir Bahadır, YFS Magazine’in kurucusu olan Erica Nicole, Seri Girişimci, Teknoloji Yatırımcısı ve Futurist Nicklas Bergman gibi önemli isimler yer aldı.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor