Tüketici İnovasyon Ödülleri Sahiplerini Buldu!

36 ülkenin ardından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ve kazanan ürünlerin tüketicilerin oylarıyla belirlendiği “Yılın Seçilmiş Ürünü” programı kapsamında kazanan ürünler, İstanbul’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Detaylar haberimizde..

36 ülkenin ardından Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ve kazanan ürünlerin tüketicilerin oylarıyla belirlendiği “Yılın Seçilmiş Ürünü” programı kapsamında kazanan ürünler, İstanbul’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.

1987’den günümüze kadar 36 ülkede 3.5 milyar tüketiciye ulaşan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen “Yılın Seçilmiş Ürünü” programı kapsamındaki Tüketici İnovasyon Ödülü 2016’nın kazananları İstanbul’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Araştırma şirketi Nielsen’in 4.155 tüketiciyle yüz yüze görüşerek yaptığı anketler sonucunda kazanan ürünlerin belirlendiği program kapsamında, Procter & Gamble, 8 markasıyla ödül aldı.

Son 23 ayda pazara çıkan ürünlerin katıldığı ve tüketicilerin ürünleri “albenisi”, “inovatif özelliği” ve “performansına” göre değerlendirdiği yarışmada ödül alan ürünler, Türk tüketicilerinin referansı olan “Yılın Seçilmiş Ürünü (YSÜ)” logosunu 1 yıl boyunca tüm iletişimlerinde taşımaya hak kazandı.

Tüketici İnovasyon Ödülü 2016

Kategori Kazanan Ürün
Bebek Bezi Prima Yeni Doğan
Epilasyon Braun Silk Epil9
Gıda Takviyeleri Nobel Fish Oil Syrup (Balık Yağı Şurubu)
Erkek Kişisel Bakım
FlexBall™ Teknolojili Fusion ProGlide
Yüz Bakım Dermokil Maske
Diş Macunu İpana Proexpert Hepsi Birarada
Ağız Bakım Ürünleri Oral-B Pro 6000 Smart Series Şarjlı Diş Fırçası
Hijyenik Ped Orkid Platinum
İçecek Nestea Buzlu Çay
Saç Bakım Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Saç Bakım Şampuan ve Kremi
Tüketici Sağlık Ürünleri Bepanthol Baby Ekstra Koruma Pişik Merhemi
Çamaşır Deterjanı Ariel Sıvı Deterjan Sıvı ve Toz Gücü 1 Arada
Ev Gereçleri Duracell Turbo Max

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.186 kişi okudu.
Kategori: Ulusal, Yarışma
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor