KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 36 Saate İniyor!

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nin 36 saate indirilmesine yönelik olarak Ankara’da pilot bölge olarak seçilen KOSGEB Müdürlükleri'nde 36 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri verilmeye başladı. Detaylar haberimizde..

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nin 36 saate indirilmesine yönelik olarak Ankara’da pilot bölge olarak seçilen KOSGEB Müdürlükleri'nde 36 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri verilmeye başladı.

KOSGEB, OSTİM Müdürlüğünde ilk kez 36 saat olarak verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'ni tamamlayan girişimci adayları sertifikalarını KOSGEB Başkanı Recep Biçer’in elinden aldılar. Toplamda 30 kişilik bir sınıf ile başlayan eğitimi 27 kişi başarı ile tamamladı.

OSTİM Müdürlüğünde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini KOSGEB personelleri verdi. Eğitimler sırasında, daha önce Girişimcilik desteği ile işletmesini kuran iki girişimci de bilgi paylaşımında bulundu.

Ankara’daki KOSGEB Müdürlüklerinde 2016 yılı içerisinde altışar sınıfta pilot eğitimi düzenlenecek. Düzenlenecek olan eğitimlerin tamamı KOSGEB personelleri tarafından verilecek.

Haberimizi KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen girişimci adaylarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.933 kişi okudu.
Kategori: KAMU, KOBİ
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

Nurdan ucar
Nurdan ucar
Afyon dinar haydarli kasabasında ikamet etmekteyim kendi işimi kurmak istiyorum giyim üzerine destek bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Girişim Haber
Girişim Haber
Nurdan hanım: bölgenizdeki Kosgeb Müdürlüğü ile iletişime geçip Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ve sertifikası almanızı tavsiye ediyoruz. Devamındaki süreçte KOSGEB profesyonelleri siz yönlendirecektir.

Teşekkürler, Saygılarımızla

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor