KOSGEB’den KOBİ'lerin Teminat Giderlerine Yüzde 100 Destek!

KOSGEB Destek Programları kapsamında, Geri Ödemeli Destekler için talep edilen Banka Teminat Mektubu veya Kefalet Mektubu giderlerinin tamamını artık KOSGEB karşılayacak. Detaylar haberimizde..

KOSGEB Destek Programları kapsamında, Geri Ödemeli Destekler için talep edilen Banka Teminat Mektubu veya Kefalet Mektubu giderlerinin tamamını artık KOSGEB karşılayacak.

KOSGEB’in Ar-Ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama, Girişimcilik, İş Birliği – Güç Birliği ve KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programları kapsamında geri ödemeli destek almaya hak kazanan KOBİ’lerin Banka Teminat Mektubu veya Kefalet Mektubu giderlerinin tamamını KOSGEB karşılayacak.

Teminat giderleri desteği ile KOSGEB tarafından talep edilen Banka Teminat Mektubu veya Kefalet Mektubu için ödenen, Başvuru/İnceleme/Teklif Ücreti ile Yıllık Komisyon ücretlerinin tamamı desteklenecek.

Teminat Giderlerinin Desteklenmesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek için aşağıda verilen linkeri inceleyebilirsiniz;

Haberimizi KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor