Türk ve Polonyalı Girişimcileri Buluşturan Platform: PolandTurkey!

Polonya – Türkiye Ticaret Odası'nın desteğiyle kurulan PolandTurkey.com, yedi yıllık deneyimi ile işletmelerin beklentilerini baz alarak, istenen branşlardaki potansiyel iş partnerlerinin aranmasını sağlayan bir araç geliştirdi. Detaylar haberimizde..

PolonyaTürkiye Ticaret Odası'nın desteğiyle kurulan PolandTurkey.com, yedi yıllık deneyimi ile işletmelerin beklentilerini baz alarak, istenen branşlardaki potansiyel iş partnerlerinin aranmasını sağlayan bir araç geliştirdi.

Firmalar arasındaki iş birliği için verimli bir araç olan platform, iş ortağı bulma zamanını, iş riskini ve yeni bir pazara girerken oluşan masrafları azaltarak, rekabetin etkili şekilde yükseltilmesini amaçlıyor.

İş risklerini azaltmak için hukuk ve ekonomi haberlerini takip ederek kullanıcılarına ileten platform, Polonya ve Türkiye’deki tüm büyük odalar ile çalışarak sektör ile ilgili tüm gelişmeleri takip ediyor.

Güvenli Ticaret Sertifikası

Polonya-Türkiye Ticaret Odası ile ortak çalışılarak, girişimciler için hazırlanan Güvenli Ticaret Sertifikası ile girilecek olan pazardan, potansiyel iş partnerinin seçilmesine kadar olan tüm işlemlerin yapılması sağlanıyor.

PolandTurkey.com sertifikayı edinen üyeleri için pazar analizi yapmak, iş ortağının güvenilirliğini onaylamak, ticari anlaşmalardaki pazarlıklar için yardımcı olmak, ürün için lokasyon ve strateji belirlemede önerilerde bulunmak, lojistik destek vermek ve de ödeme işlemlerinin tamamlanması konusunda yardımcı olmak gibi birçok misyonu yükleniyor.

Türk ve Polonyalı girişimcileri buluşturan PolandTurkey platfrmu ve Polonya’da iş yapmak isteyen firmalar hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.polandturkey.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.381 kişi okudu.
Kategori: STK, Uluslararası
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor