E-Ticaret Konferansı'nın Bu Yılki Teması "Dijital Transformasyon ve E-CRM"

Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen E-Ticaret Konferansı, bu yıl "Dijital Transformasyon ve E-CRM" ana temasıyla 17 Mayıs tarihinde Point Hotel'de gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen E-Ticaret Konferansı, bu yıl "Dijital Transformasyon ve E-CRM" ana temasıyla 17 Mayıs tarihinde Point Hotel'de gerçekleştirilecek.

Başarılı uygulamalarıyla dikkat çeken kişi ve kurumları bir araya getiren konferans kapsamında Polonya finans sektöründen örnekler paylaşacak olan Miosz Brakoniecki, dijital dönüşüm sürecinde E-ticaret ve E-bankacılık arasındaki benzerlikler ve farklılıkların yanı sıra, Omnichannel ödeme sistemleri, çok kanallı dağıtım kanalları yönetimi ve dijital transformasyon stratejilerini konusunda deneyimlerini aktaracak.

Digital Transformation kitabının yazarı olan Mark Baker ise, "Günümüz Türkiye'sinde Dijital Transformasyon ve Strateji" konulu sunumunda, risk yüzdesi düşük ama verimliliği yüksek dijital transformasyon projelerinin nasıl gerçekleşeceğine dair detaylı bir içerik sunacak. Ayrıca dijital transformasyon stratejilerine dair katılımcı kuruluşlara özel yol haritaları sunacak.

Salesforce Türkiye Mid-Market Satış Müdürü Egemen Ersan ve Formalis Satış-Pazarlama Direktörü Murathan Araz'ın da konuşmacılar arasında yer alacağı konferans Türkiye ve yurtdışından konuşmacıları katılımcılarla buluşturacak.

Farklı sektörlerde ön plana çıkan e-crm uygulamaları, dijital transformasyon, ödeme sistemleri, dijital dünyadaki teknolojik gelişmelerin E-CRM stratejilerine etkisi, ve başarı hikayeleri ise ele alınacak diğer konular arasında yer alıyor.

Unutmayın, 5. E-Ticaret Konferansı, 17 Mayıs tarihinde Point Hotel'de gerçekleştirilecek.

5. E-Ticaret Konferansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.e-commerceconferences.com web adresini ziyaret edebilirisiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor