GİLT Akademi 2016, Nisan Sonunda Ekosistemi Bir Araya Getiriyor!

Türkiye girişimcilik ekosistemini her sene bir odakta buluşturan GİLT Akademi, bu yıl 5.sini gerçekleştireceği GİLT Akademi'16 etkinliğini 27-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye girişimcilik ekosistemini her sene bir odakta buluşturan GİLT Akademi, bu yıl 5.sini gerçekleştireceği GİLT Akademi'16 etkinliğini 27-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştiriyor.

GİLT Akademi'16 nın bu seneki konuları;

  • Dijital,
  • E-Ticaret,
  • Growth Hacking,
  • Internet of Things,
  • Mobil,
  • Sosyal Medya,
  • Girişim Sermayesi
  • Melek Yatırımcılık

olarak belirlendi.

Sektörünün önde gelen 30 ismi son gelişmeleri ve trendleri katılımcılar ile paylaşacak. Konferansların yanı sıra 1 saat sürecek Speed Networking seansında iş çevrenizi geliştirebilir ve etkinliğin son günü gerçekleşecek olan 4 adet workshop sayesinde ilgilendiğiniz konularda farklı deneyimler yaşayabilirsiniz.

E-Tohum'16 nın öne çıkan girişimlerinin de ilk kez sahne alacağı GİLT Akademi'16 etkinliğinde melek yatırımcılarla tanışma fırsatı da sunulacak.

Gerçekleştirilecek Workshoplar

  1. KPI/Metrics - Enis Hulli
  2. Arama motorlarının dünü, bugünü, yarını - Yiğit Konur
  3. 3D Tarama ve Yazıcı Teknolojileri - Ali Can Erk
  4. Girişimciler için İş Modelleme - Erkan İşçimen & Didem Sever

Workshoplar 15 kişi ile sınırlı olacağından, bilet alırken sorulan sorularda katılmak istediğiniz workshopu belirtmeniz yararınıza olacaktır.

Unutmayın, GİLT Akademi'16 etkinliği 27-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek. Üstelik bu sene etkinliğe katılım ücretsiz.

GİLT Akademi'16 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.giltakademi.com web adresini ziyaret edebilir, Başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor