8. Girişimcilik ve Mühendislik Zirvesi 20-22 Nisan Tarihlerinde Ankara'da!

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu, bu yıl kapsamı daha da büyüyen ve gelişen "Girişimcilik ve Mühendislik Zirvesi" etkinliği ile girişimcileri ve mühendisleri bir araya getiriyor. Detaylar haberimizde..

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu, bu yıl kapsamı daha da büyüyen ve gelişen "Girişimcilik ve Mühendislik Zirvesi" etkinliği ile girişimcileri ve mühendisleri bir araya getiriyor.

Girişimcilik ile mühendisliğin aslında bir bütün olduğunu öğrencilere yansıtmayı hedefleyen ve kapsamı genişletilen "Girişimcilik ve Mühendislik Zirvesi" etkinliğinin 8.si bu yıl 20-22 Nisan 2016 tarihleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Hayatın her alanında yapıcı ve yaratıcı çözümler üreten,fark yaratacak bir vizyona sahip her insanı girişimci olarak tanımlayan ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu, ODTÜ'lü öğrencilerin girişimcilik ruhunu canlandırmak ve girişimciliğin genç istihdam sorununu çözebilecek bir araç olduğu konusunda gençleri bilinçlendirmeyi ve farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

"Girişimcilik ve Mühendislik Zirvesi" ve etkinlik takvimi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz zirve.odtuggt.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.200 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Etkinlik
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor