İnovasyonun Kalbi 4-5 Mayıs'ta Ankara'da Atacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri'nin düzenlediği Türkiye İnovasyon Haftası'nın Ankara ayağı 4 - 5 Mayıs'ta Congresium Ankara'da gerçekleştirilecek. Detaylar Haberimizde..

Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri'nin düzenlediği ve pek çok alanda fark yaratan uluslararası profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini bir araya getiren Türkiye İnovasyon Haftası'nın Ankara ayağı 4 - 5 Mayıs'ta Congresium Ankara'da gerçekleştirilecek.

İki gün sürecek etkinliğin ilk gününün açılışı Dimis Michaelides'le gerçekleştirilecek. Günün anlamına özel sanat, tasarım ve inovasyona dair değerleri kendi sunumuyla yorumlayacak konuşmacı ile katılımcılar, öğrenciler ve konuklar etkinliğe merhaba diyecek.

Açılış konuşmasının ardından kariyerlerinin dışında vizyonlarıyla da ilklere imza atmış sporcu, maceracı ve öncü konuşmacıların "İnan Çalış Başar" konulu paneliyle gün devam edecek.

İlk gün, tüm heyecanıyla sürerken tasarım ve teknolojiyi aynı potada eriten ve hayata inovasyonun benzersiz gözlüğü ile bakan konuşmacılar ve sıra dışı girişimciler, dijital dünyanın ve uygulama dünyasının yeniliklerinden bahsedecek.

Türkiye İnovasyon Haftası, Ankara'nın ikinci günü olan 5 Mayıs 2016'nın "Eğitimde Ezber Bozanlar" paneliyle açılacak. İkinci gün de, pazarlamanın inovasyona olan etkileri ve sinema ile animasyon dünyasına dair uzman konuşmacıların konferans ve panelleri ile sürecek.

İki gün boyunca etkinlikte müzik performansların yanı sıra girişimcilik ödüllerine de yer verilecek. Tüm bunların yanı sıra, gençlerin teşvikiyle gerçekleşen Hekathon yarışmasının da ödül töreni gerçekleştirilecek.

Türkiye İnovasyon Haftası hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.turkiyeinovasyonhaftasi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor