''Yılın İş İnsanları'' 2016 Yılında 25. Kez Ödüllerini Aldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Okyanusta dalga boyu daha yüksek olduğu için okyanustaki gemiler, sığ sularda yüzen gemilere nazaran daha güçlü, daha dirençli olur. 2023’e giden bu yolda, biz de ihracat gemimizi güçlendirmeliyiz” dedi Detaylar haberimizde..

Ekonomist Dergisi tarafından 25 yıldır düzenlenen Yılın İş İnsanları araştırmasında birinci olanlar, 26 Mayıs Perşembe günü Ritz Carlton Otel’de düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 2015 yılında zirveye çıkan iş insanlarına verilen ‘Yılın İş İnsanları’ ödül töreninde iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldi.

Ekonomist Dergisi tarafından her yıl düzenlenen Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’nin 25’incisi, bu yıl Türk Telekom’un ana sponsorluğunda, Sinpaş GYO ve Borusan Otomotiv’in co-sponsorluğunda, iş ve ekonomi dünyasının önde gelenleri, medya yöneticileri ve özel davetlilerin katılımıyla Ritz Carlton Otel’de gerçekleşti. İş dünyası tarafından büyük ilgi gören gecede, Ekonomist Dergisi’nin yaptığı anket sonucuna göre iş dünyasında zirveye çıkanlar ödüllerini aldı.

Geçmiş yıllarda ödül alan değerli iş insanlarının katılımıyla gerçekleşen ‘Fark Yaratanlar’ paneli ödül törenine renk kattı. Panelde Yemeksepeti.com Ceo’su Nevzat Aydın, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Simit Sarayi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu ve Garanti Eski Ceo’su Akın Öngör katıldı.

Yılın İş İnsanlerı Ödülleri

Kategori Birinciler
Yılın İş İnsanı Koç Holding Yönetim Kurulu Eski Başkanı Mustafa Koç
Yılın Global Türk Profesyoneli Coca Cola International CEO’su Muhtar Kent
Yılın Global Türk Girişimcisi Chobani kurucusu Hamdi Ulukaya
Yılın Sivil Toplum Önderi TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes
Yılın Profesyoneli Mehmet Nane
Yılın Bürokratı Erdem Başçı
Yılın Kadın Girişimcisi Selamlique kurucuları Caroline Koç ve Banu Yentür
Yılın Erkek Girişimcisi Ödülü Bitaksi Kurucusu Nazım Salur

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 15.897 kişi okudu.
Kategori: Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor