Online Alışverişte Hesaptan Ödemeyi Başlatan Girişim: ComPay!

Online alışveriş firmalarını bankalara bağlayan bir platform girişimi olan ComPay, kullanıcıların internet alışverişlerinde kendi bankalarına bağlanarak hesaplarından anında ödeme yapmalarını sağlıyor ve hem son kullanıcı, hem de işyeri için bir çok avantaj yaratıyor. Detaylar haberimizde..

Online alışveriş firmalarını bankalara bağlayan bir platform girişimi olan ComPay, kullanıcıların internet alışverişlerinde kendi bankalarına bağlanarak hesaplarından anında ödeme yapmalarını sağlıyor ve hem son kullanıcı, hem de işyeri için bir çok avantaj yaratıyor.

ComPay ile son kullanıcı kendi bankasının internet bankacılığına bağlanarak, bankasının güvenli ortamında ödeme yapmasını sağlıyor. Ödeme yapmak için alıcı adı, tutar, IBAN, açıklama gibi bilgiler bu işleme özel hazırlanmış ödeme formunda hazır olarak gelir ve kullanıcıya sadece işlemi onaylamak kalıyor. Bu süreçte, ComPay’e herhangi bir kişisel ya da finansal bilgi vermeden tüm işlemler güvenle tamamlanıyor.

ComPay, online alışverişlerinde hem son kullanıcı, hem de e-ticaret siteleri için benzersiz avantajlar sağlıyor. E-ticarette hesaptan ödemeyi tercih edenlerin karşılaştığı yanlış hesaba para gönderme riskini ortadan kaldırıyor, bu da hem son kullanıcı hem de işyeri için büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca, yeni bir üyeliğe gerek olmadan, alışveriş işlemi sırasında ComPay’i seçerek ödeme işlemi saniyeler içinde kişinin kendi bankasının ortamında, güvenle tamamlanabiliyor. 

ComPay, online alışverişte ödemenin anında ve sorunsuz tamamlanması için benzersiz bir çözüm sunduğu için alışveriş cirosunu yükselten, kolay entegrasyonu ve raporlama kolaylığı ile de operasyon maliyetini düşüren bir çözüm.

2013 yılında kurulan ComPay Ödeme Çözümleri A.Ş.’nin kurucu ortaklarından İrfan Aslan, son kullanıcılar, online hizmet veren firmalar ve bankaları bir araya getiren yeni bir platform oluşturduklarını, amaçlarının müşteri ihtiyaçlarından yola çıkarak tüm taraflar için değer yaratmak olduğunu belirtiyor.

Aralık 2015’ten itibaren tüm Akbank Direkt müşterileri ComPay Hesaptan Ödeme hizmetinden faydalanarak Türkiye’nin en büyük eticaret sitelerinden alışveriş yapmaya başladılar. ComPay’in vizyoner ve müşteri odaklı ödeme platformuna dahil olan ilk iş ortakları, Akbank ve AtlasGlobal olmuştu. Ayrıca, ön görüşmeleri tamamlanmış 100’den fazla işyeri ile entegrasyon süreci devam ederken, ComPay için sırada online kredi ile alışveriş ve giyilebilir cihazlar ile entegrasyon da var.

ComPay platform girişimi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.compay.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor