Türkiye’nin Armut’u, Obama’nın Desteklediği Ges+ Programına Davet Edildi!

armut.com kurucusu Başak Taşpınar Değim, dünyanın en önemli girişimcilik etkinlikleri arasında yer alan ve ABD Başkanı Barack Obama’nın desteklediği tüm dünyadan sadece 150 kadın ve genç başarılı girişimcinin çağırıldığı GES+ programına davet edildi. Detaylar haberimizde..

Armut.com kurucusu Başak Taşpınar Değim, dünyanın en önemli girişimcilik etkinlikleri arasında yer alan ve ABD Başkanı Barack Obama’nın desteklediği, tüm dünyadan sadece 150 kadın ve genç başarılı girişimcinin çağırıldığı GES+ programına davet edildi.

Dünyanın en önemli girişimcilik etkinlikleri arasında yer alan ve birçok ülkeden farklı alanlarda faaliyet gösteren başarılı girişimcileri bir araya getiren GES (Global Entrepreneurship Summit) bu yıl 22-24 Haziran tarihlerinde, ABD’de Silikon Vadisi’nde düzenlenecek. Bu yılki konuşmacıları arasında ABD Başkanı Barack Obama’nın da bulunduğu GES, daha önce ABD, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, Fas ve Kenya’da düzenlenmişti.

7. zirvede yeniden ABD’ye dönen GES’in bu yıl en önemli etkinlikleri arasında kadın ve genç girişimcilere özel olarak düzenlenen GES+ adlı özel bir program yer alıyor.

Armut.com ile Tüm Dünyadan Seçilen 150 Girişimci Arasına Girdi

Tüm dünyada en dinamik ve en başarılı girişimcilerin davet edildiği ve sadece 150 kişi ile sınırlı olan bu özel programa Türkiye’den armut.com’un kurucularından Başak Taşpınar Değim davet edildi. Armut.com kurucu ortağı Değim, GES+ etkinliğinde dünyadaki önemli yatırımcılar ve sektör liderleri ile bir araya gelebilmelerinin yanı sıra, ABD hükümetinden yetkililerle de tanışma ve şirketinin başarısıyla hedeflerini paylaşma fırsatı bulacak.

Başta temizlik, nakliyat ve tadilat olmak üzere hizmet sektörünü, kayıtlı 90 bini aşkın hizmet vereni ile İnternet’e taşıyan Türkiye’nin en büyük online hizmet pazar yeri armut.com’un kurucuları Başak Taşpınar Değim ile Erol Değim daha önce de ABD’de Endeavor Girişimcisi seçilip Türkiye’yi temsil etmişti. Başak Taşpınar Değim ayrıca KAGİDER tarafından da Türkiye’nin Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimcisi unvanına layık görülmüştü. Armut.com ayrıca geçtiğimiz mayıs ayında Avrupa kaynaklı yatırım fonları Addventure (%75) ile aynı zamanda ilk yatırımcısı da olan Hummingbird’ten (%25) toplamda 3,2 milyon dolarlık önemli bir yatırım daha almıştı.

Armut.com hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.armut.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor