Kalkınmaya Destek Sağlayacak Sürdürülebilir Turizm Projeleri Yarışıyor!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Anadolu Efes işbirliğinde hayata geçirilen Gelecek Turizmde’nin 2016 dönemi başvuruları 1 Temmuz tarihinde sona eriyor. Detaylar haberimizde..

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Anadolu Efes işbirliğinde hayata geçirilen Gelecek Turizmde’nin 2016 dönemi başvuruları 1 Temmuz tarihinde sona eriyor.

Ülkemizin sahip olduğu turizm potansiyelini ortaya çıkarmak, turizm alanındaki yerel istihdamı artırmak ve sürdürülebilir turizm projeleri üzerinden yerel kalkınmaya destek olmak amacıyla yürütülen Gelecek Turizmde’nin 2016 dönemi başvuruları için son gün 1 Temmuz 2016.

Başvurular içinden seçilecek 3 sürdürülebilir turizm fikrine, fon desteğinin yanı sıra eğitim, planlama, iletişim ve danışmanlık desteği sağlanacak.

Sürdürülebilir turizm modelleri yaratarak yerel kalkınmaya destek olacak yeni projeler için başvurular web www.gelecekturizmde.com adresi üzerinden alınacak.

Unutmayın, Gelecek Turizmde’nin 2016 dönemi başvuruları 1 Temmuz tarihinde sona eriyor. Gelecek Turizmde hakkkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gelecekturizmde.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor