KOSGEB Yurt İçi ve Yurt Dışı Pazarlara 150 Bin TL Destek Veriyor!

KOSGEB yeni Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı TEKNOPAZAR ile yurt içi ve yurt dışı pazarlara 150 Bin TL destek verecek. Detaylar haberimizde..

KOSGEB yeni Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı "TEKNOPAZAR" ile yurt içi ve yurt dışı pazarlara 150 Bin TL destek verecek.

Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı'nın amacı uluslararası pazarlarda rekabet güçlerinin artırılarak daha dinamik bir yapıya kavuşturulmalarını temin etmek amacıyla, küçük ve orta ölçekli şletmelerin Ar-Ge, yenilik veya tasarım projeleri sonucunda ortaya çıkan veya patent belgesi ile koruma altına alınmış veya Teknolojik Ürün (TÜR) Deneyim Belgesine sahip teknolojik ürünlerine veya prototiplerine tanıtım ve pazarlanması için destek verilmesidir.

Destek Limitleri ve Oranları

Bu Program kapsamında destek üst limiti 150.000 (yüz elli bin) TL geri ödemesiz destek sağlanır.

  • Yurt dışındaki tanıtım ve pazarlama faaliyetleri için 100.000 (yüz bin) TL,
  • Yurt içindeki tanıtım ve pazarlama faaliyetleri için ise 50.000 (elli bin) TL,

Program kapsamında uygulanacak desteklerin oranı tüm bölgelerde %100 (yüz) olarak uygulanır.

Başvuru Şartları
  • Ar-Ge, yenilik veya tasarım projesi kamu kaynakları ile desteklenerek başarıyla tamamlanan projelerin sonucunda ortaya çıkmış teknolojik ürün/prototipe sahip veya kullanım hakkını sözleşme ile hak sahibinden devralmış işletmeler,
  • Patent belgesi ile koruma altına alınmış teknolojik ürün/prototipe sahip veya patent hakkını Türk Patent Enstitüsü nezdinde devralmış işletmeler,
  • Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Teknolojik Ürün (TÜR) Deneyim Belgesine sahip işletmeler

Program Süresi

Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı süresi Taahhütnamenin kayda alındığı tarihten itibaren 12 (on iki) aydır.

Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı "TEKNOPAZAR" hakkında daha detaylı bilg edinmek isterseniz www.kosgeb.gov.tr web adresini ziyaret edebilir, ayrıca aşağıda verilen linkeleri inceleyebilirsiniz.

Haberimizi Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı'ndan faydalanmak isteyen tüm kobilerimizin ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor