TİM Darbe Girişiminden Etkilen İhracatçıların Sorunlarına Destek Oluyor!

TİM, 15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik gerçekleşen terörist darbe girişiminin ihracatçı firmalara doğrudan ya da dolaylı yoldan verdiği hasarı onarmak ve ihracatçılarımızın ekonomik faaliyetlerine daha da hız vermek için İhracatçı Sorun Ve Destek Masası'nı faaliyete geçirdi. Detaylar

TİM ve ihracatçı birlikleri, 15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik gerçekleşen terörist darbe girişiminin ihracatçı firmalara doğrudan ya da dolaylı yoldan verdiği hasarı onarmak ve ihracatçılarımızın ekonomik faaliyetlerine daha da hız vermek için İhracatçı Sorun Ve Destek Masası'nı faaliyete geçirdi.

TİM ayrıca İhracatçılarımız için yurt dışındaki müşterilerine göndermek üzere; Türkiye'de 14 Temmuz günü var olan ekonomik ortamına aynen devam ettiğini, Türkiye'de üretilen mal tedariği hizmeti ve kalitesinde en ufak bir aksama olmadığını, geleceğe daha da umutla baktığımızı ifade eden iki adet örnek ingilizce mektup da hazırladı.

Firmaların müşterilelerine gönderebilecekleri örnek mektupları aşağıdaki linklerden indirebilir ve tüm dünyadaki müşterilerinize ulaştırabilirsiniz.

Hain saldırıdan kaynaklanan sorunları çözmek üzere TİM ve ihracatçı birlikleri tarafından faaliyete geçirilen İhracatçı Sorun Ve Destek Masası'na 7 gün 24 saat destek@tim.org.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

TİM ve İhracatçı Sorun Ve Destek Masası hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tim.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi ihracatçılarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor