Dijital Dünyanın Fikir Önderi Kadınları Buluşuyor!

Dijital içerik üreten ve dijitalde kurumsal kariyer yapan kadınları bir araya getiren Dijital Topuklar 1. Dijital Kadın Zirvesi, 1 Kasım’da The Marmara Taksim’de gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Dijital içerik üreten ve dijitalde kurumsal kariyer yapan kadınları bir araya getiren Dijital Topuklar 1. Dijital Kadın Zirvesi, 1 Kasım’da The Marmara Taksim’de gerçekleştirilecek.

Dijital dünyada tanınan, hedef kitlesi tarafından dikkatle takip edilen ve çoğu zaman örnek alınan kadınlar, Dijital Topuklar Zirvesi’nde bir araya geliyor. Türkiye’nin öne çıkan kadın bloggerları Elif Doğan (blogcuanne.com) ve Perihan Gürer (uykusuzanneler.com) öncülüğünde düzenlenecek zirve, kadınların dijital alanda daha da güçlenmelerini ve deneyimlerini birbirleriyle paylaşmalarını amaçlıyor.

Ünlüler ve Dijitalde Ünlenenler Bu Zirvede

Dijital Topuklar Zirvesi’nde, dijital dünyada fikir önderi olan kadınların başarılarının sırrından dijital sektörde para kazanmanın etik boyutuna, sosyal medyadaki linç kültüründen dijital yerliler ve dijital göçmenler (yani dijitalin içine doğan nesil ile sonradan öğrenen nesil) arasındaki iletişim ve etkileşime kadar birçok farklı konu ele alınacak; Türkiye’de dijital dünyanın aktif kullanıcılarının söz alacağı zirvede oturum konukları arasında, Ayşe Arman, Leyla Alaton, Refika Birgül, Ayça Şen, Elif Tanrıverdi, Meriç Küçük ve Merve Özkaynak gibi isimler de bulunacak.

Dijital yayıncılık sektörünün üç sac ayağından ikisi olan markalar ve ajansların da katılım göstereceği zirvede, ’influencer marketing’ konusu tartışılacak; kanaat önderleri ve içerik üreticilerinin, marka ve ajanslarla etkileşimleri masaya yatırılacak.

Zirve kapsamında kadın blog yazarlarının daha geniş kitlelere tanıtılmasını sağlamak için bir de fırsat sunulacak. “Benim Hikayem” başlığı altında kendi öyküsünü paylaşacak blog yazarları arasında en çok ilgi gören hikayeler, yazarların kendi sesleriyle, canlı olarak zirve kapsamında katılımcılara sunulacak.

The Marmara Taksim’in mekân sponsoru olduğu zirve 1 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uzmanlık şartı aranmadan herkesin izleyebileceği Dijital Topuklar Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi ve katılım için www.dijitaltopuklar.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi dijital içerikler üreten ve dijitalde kurumsal kariyer yapan veya yapmayı düşünen kadın okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor