14. Bayim Olur musun? Fuarı Markalarla Girişimcileri Buluşturuyor!

Bu yıl 14. kez kapılarını açacak olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi 5-6-7. Hollerde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Bu yıl 14. kez kapılarını açacak olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi 5-6-7. Hollerde gerçekleştirilecek. Franchise ve Markalı Bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl ticarette başarılı çalışmalara imza atan ünlü isimlere ev sahipliği yapacak.

İbrahim Tatlıses’in 2010 yılında Tatlıses Gıda bünyesinde kurduğu Tatlıses Çiğ Köfte ile başlayan gıda yatırımı diğer ünlülere de ilham kaynağı oldu.  Uzunköprü Köftecisi yatırımı ile oyuncu Okan Karacan’ı, bitkisel tedavileriyle dünya çapında tanınan beslenme uzmanı, Türk kimya profesörü Prof. Saraçoğlu markasıyla İbrahim Saraçoğlu’nun,  Kendi Cosmetics markasıyla şarkıcı Kendi’nin aralarında olduğu fuarda, 22.500 metrekare kapalı alanda, 3 Holl’de  400’e yakın yerli ve yabancı firma yer alacak.

Günümüzde kendi işinin patronu olmak ve bunu yaparken daha az riskle daha fazla kazanç elde etmek isteyenlerin birinci tercihi; franchising… Bugünün rekabet koşulları kurumsal ve güçlü bir marka yaratmak için sıfırdan başlamak yerine, güçlü, bilinen ve büyük bir zincirin parçası olma avantajı birçok girişimciyi franchising sistemine yönlendiriyor. Hızla büyüyen ve binlerce girişimciye kendi işini kurma fırsatı yaratan franchising sektörü, alanında Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Bayim Olur musun Fuarı ile katlanarak büyüyor. MedyaFors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan fuarı, artan m2 alanı, katılımcı ve ziyaretçi oranıyla her geçen yıl dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

MedyaFors Fuarcılık Gen. Md. Aycan Helvacıoğlu, “Bu yıl da çok önemli uluslararası ve ulusal markalara ev sahipliği yapıyoruz. Suudi Arabistan, Kosova, Tunus ve Katar heyetleri Türk markaları için geliyorlar. Ünlü girişimcilerimizin bu yıl katılımcımız olmasının fuara büyük renk katacağını düşünüyoruz. Hepsinin harika girişimleri var. Artık sanatçıların, sporcuların öncelikli tercihi markalaşmak ve franchise oluyor ve büyüme stratejisi olarak franchisingi seçiyorlar. Bu da girişimciyi heveslendiriyor ve markalı bayilik yatırımlarını çoğaltıyor” dedi.

35.000 sektör profesyoneli ve yatırımcı adayının ziyaret etmesi beklenen fuar 4 gün boyunca açık olacak, franchise sektörüne katma değer sağlayacak hem de ekonominin canlanmasına büyük katkıda bulunacak.

Konuyla alakalı Ufrad Başkanı Dr. Mustafa Aydın; "UFRAD’ın desteklediği 25. ve Medyafors Fuarcılık tarafından düzenlenen 14. Bayim Olur Musun Fuarı’nda bu yılda yüzlerce markamız ve on binlerce yatırımcı ile bir araya gelecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  UFRAD olarak uzun yıllardır Medyafors ile yürüttüğümüz çok verimli ve başarılı işbirliğimiz sonucunda Fuarımız bugün dünyanın en büyük fuarlarından biri. Türkiye ve dünya Franchise sektörünü 13-16 Ekim’de İstanbul’da ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz.

Asla unutmamalıyız; Markalaşma bir kültürdür. Marka dediğimiz kavramın sadece bir ürün logosu ya da bir kutunun üzerindeki amblemden ibaret değildir. Markalarımız ekonomimizin öncüler, dünyaya açılan kapılarımızdır."

Unutmayın, Bayim Olur musun Fuarı 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6-7. Holl’lerde gerçekleştirilecek. Markaların bayilik/ franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak edilen her türlü bilgiye  www.bayimolurmusun.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Franchise çalışma modeliyle iş kurmak isteyen girişimci okurlarımızı ve bu iş modeline yatırım yapmak isteyen yatırımıcı okurlarımızı fuara davet ediyor, haberimizi girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor