Türkiye’nin İlk Katılım Bankası Albaraka Girişimcilere İş Kurduruyor!

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka, iş kurmak isteyenler için birçok fırsat barındıran ‘Franchise Destek Paketi’ni müşterilerinin kullanımına sunuyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka, iş kurmak isteyenler için birçok fırsat barındıran ‘Franchise Destek Paketi’ni müşterilerinin kullanımına sunuyor.

Türkiye’deki 30 yıllık geçmişiyle katılım bankacılığına yön veren Albaraka, iş kurmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. ‘Franchise Destek Paketi’yle Türkiye’de franchise sistemiyle çalışan yaklaşık 2 bin markayla işbirliği imkanı yakalayacak girişimciler, 48 ay vadeli leasing ve KFD avantajına ek olarak; 6 ay ödemesiz dönem imkanı, ücretsiz sabit POS ve uygun fiyatlarla mobil POS hizmetinden de yararlanabilecek.

Katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak sunulan fırsatlarla iş kurmak isteyenlere büyük fırsatlar sunan Albaraka, girişimcilerin iş dünyasına entegre olabilmesi için sunduğu fırsatlarla hem ekonomimize can suyu olmayı hem de yeni çalışma sahaları açarak çok daha fazla kişinin istihdam edilmesini hedefliyor.

Albaraka’nın ‘Franchise Destek Paketi’ nden faydalanan müşteriler internet üzerinden yapılan havale, EFT; şubeden havale, diğer bankalardan çek tahsili ve hesap işletim ücreti gibi başlıklarda sınırsız hizmet alabilecekleri ‘Süper Kobi Paketi’ne de 3 ay boyunca ücretsiz sahip olacaklar.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor