Ekosanayi Dergisi Yılın Başarılı İş İnsanlarını Ödüllendiriyor

Ekosanayi Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Başarılı İş İnsanları’’ ödül töreni Ocak ayında sahiplerini bulacak. Geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Başarılı İş İnsanları” ödül töreni, ekonomi, siyaset, sanat ve medya dünyasının önemli isimlerini bir araya getiriyor. Detaylar haberimizde..

Ekosanayi Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Başarılı İş İnsanları’’ ödül töreni Ocak ayında sahiplerini bulacak. Geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Başarılı İş İnsanları” ödül töreni, ekonomi, siyaset, sanat ve medya dünyasının önemli isimlerini bir araya getiriyor. Barış ve Demokrasi konuşmaları ile açılışı gerçekleştirilecek olan törenin bu yıl ki ödül teması "15 Temmuz".

Sanayi ve İş Dünyasına yönelik yayınlanan Ekosanayi Dergisi Türkiye’de sanayicilerin ve iş adamlarının düşündüklerini yüksek sesle kamuoyu ile paylaşıyor. Ödülleri halk oylamasından geçerek jüriye sunan Ekosanayi Dergisi, yurt içi ve yurt dışından birçok başarılı ismi ödüllendiriyor.

Daha önceki yıllarda Başbakanımız Binali Yıldırım, Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir gibi isimlerin yanı sıra sektörünün öncüsü birçok kurum ve kuruluşta ödüllendirildi.

Ekosanayi Dergisi İmtiyaz Sahibi Nuray Başar: “Ekosanayi iş dünyasına ışık tutan, sanayicinin beklentilerini, olmazsa olmaz dediği konuları ele alan bir prestij dergisi. Ekonominin nabzını tutan dergimizin ödüllerinin, çalışmalara şevk ve heyecan verdiğini düşünüyoruz. Gelenekselleşen törenimiz her yıl yeni başarıları ödüllendiriyor.” dedi. Yurt içi ve yurt dışından ödüllerin sahiplerini bulacağı tören Ocak ayında 500 kişiyi ağırlayacak.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor