PayU Türkiye Türkiye'deki Startupları Dünyaya Taşımaya Hazırlanıyor!

PayU Türkiye, düşük maliyetiyle dikkatleri üzerine çeken “StartupU” isimli paket ile startupların e-ticarete kolayca adım atmalarını sağlamakla kalmıyor, dünyanın her yerine satış yapmalarının da önünü açıyor. Detaylar haberimizde..

PayU Türkiye, düşük maliyetiyle dikkatleri üzerine çeken “StartupU” isimli paket ile startupların e-ticarete kolayca adım atmalarını sağlamakla kalmıyor, dünyanın her yerine satış yapmalarının da önünü açıyor.

Sunduğu birçok ödeme servisiyle e-ticaret sektörünün Türkiye'deki lideri PayU Türkiye, startuplar için oldukça geniş avantajlar sunan yeni bir paket hazırladı.

İlk 2 ay tek çekim işlemlerden ücret alınmayan ve komisyon oranlarıyla en düşük maliyetli startup paketi olma özelliği taşıyan “StartupU” isimli paketten herhangi bir kuruluş ya da yatırımcı programına üye olmaksızın, Haziran 2014'ten itibaren kurulmuş SaaS, PaaS, Fintech, Sosyal Medya ve mobil uygulama tabanlı tüm girişimler yararlanabiliyor. Ayrıca bu paket kapsamında PayU Türkiye ile çalışmaya başlayan girişimler dünyanın önde gelen internet ve teknoloji yatırımcılarından Naspers Grubu nezdinde temsil fırsatı da yakalıyor.

StartupU girişimcilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanırken, düşük maliyetlerle e-ticarete kolayca başlama avantajı da sunuyor. Bunun yanı sıra fraud servisleri, iş ortaklarından kampanyalar, ücretsiz mentorluk desteği ve en önemlisi dünyaya açılma imkanı sunabilecek işbirlikleriyle donatılan paket, girişimcilerin dikkatlerini diğer ülkelere çevirmelerini de sağlıyor.

Paket ile gelen avantajlardan bazıları ise şu şekilde:

  • İlk 2 ay boyunca toplam 50 bin TL'ye kadar gerçekleştirecekleri işlemlere komisyon uygulanmıyor.
  • 2 ay sonunda yerli ya da yabancı kartlarla gerçekleştirilen tüm tek çekim işlemlerde vergiler dahil işlem başına %1,7 + 0,25 TL işlem ücreti uygulanıyor.
  • PayU yıllık servis bedeli olan 630 TL'yi ilk yıl ödenmiyor.
  • Tüm işlemler, 7/24 fraud işlemlerine karşı ücretsiz korunuyor ve olası kayıplar daha oluşmadan engelleniyor.
  • Üstelik ödemeler, her hafta alınabiliyor.
  • Wordpress (Woocommerce) ve Shopify altyapısı kullanan girişimler için ücretsiz eklenti
  • PayU'nun iş ortakları Basefy, Insider, Sendloop, Kamara, Mapplico ve Prisync'in kampanyalarından yararlanma imkanı

Girişimciler, PayU Ekibinin e-ticaret Alanındaki Deneyimlerinden Yararlanıyor

StartupU paketi sayesinde girişimciler ayrıca, mentornity.com aracılığıyla PayU'nun ödeme sistemleri alanında deneyimli ekibinden mentorluk desteği de alabiliyor. Bu deneyimli ekip içerisinde bulunan PayU Türkiye Ülke Direktörü Emre Güzer, Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tombul, Pazarlama Müdürü Gaye Ör, Ürün Müdürü Engin Lofça gibi tecrübeli isimler, bilgi ve tecrübelerini girişimciler ile paylaşıyor.

PayU Checkout Altyapısı ile Sade ve Basit Ödeme

Tüm bunların yanı sıra girişimler, startuplara özel geliştirilen, hem masaüstü hem de mobil uyumlu PayU Checkout altyapısı sayesinde, ödeme sayfası tasarımıyla uğraşmadan, anlaşılır ve kolay bir arayüz üzerinden müşterilerine eksiksiz ve güvenli bir ödeme deneyimi de sunabiliyor. Üstelik güvenli altyapısı sayesinde SSL sertifikası alma zorunluluğu da ortadan kalkıyor.

Türkiye'deki Girişimler Dünyaya Açılıyor   

Dünyanın 16 ülkesinde faaliyet gösteren ve 2,3 milyar müşteriye ulaşan PayU, bu ağını startuplara da açıyor. 250'nin üzerinde lokal ödeme aracıyla birlikte Dolar, Euro ve Sterlin'in yanı sıra 25 farklı döviz kurunda online satış da yapabilen startuplar bu sayede, PayU'nun dünyadaki farklı iş ortakları ve ağıyla e-ticaretlerini yurt dışına taşıma fırsatına sahip oluyor.

PayU'nun girişimcilere özel “StartupU” paketinden faydalanmak ya da ayrıntılı bilgi almak için www.payu.com.tr/StartupU web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor