500 İstanbul "Peoplise" Yatırımı İle 2017’ye Hızlı Bir Giriş Yaptı!

San Francisco merkezli 500 Startups bünyesinde bulunan 500 İstanbul, kurumların işe alım süreçlerinde oyun değiştiren atılımlarıyla öne çıkan Peoplise girişimine yatırım yaptı. Detaylar haberimizde..

San Francisco merkezli 500 Startups bünyesinde bulunan 500 İstanbul, kurumların işe alım süreçlerinde oyun değiştiren atılımlarıyla öne çıkan Peoplise girişimine yatırım yaptı. Peoplise, bu yatırım ile başta İngiltere ve ABD pazarları olmak üzere küresel açılımını hızlandırmayı planlıyor.

500 İstanbul, 2017 yılına hızlı bir giriş yaptı ve işe alım süreçlerinde oyun değiştiren atılımlarıyla öne çıkan Peoplise girişimine yatırım yaptı.

Peoplise, insan kaynakları için inovatif teknolojik çözümlerle, kurumların halihazırdaki işe alım süreçlerini iyileştirerek daha etkin bir aday deneyimi yaratıyor. Sosyal medyadan uygun adayları çekip, hızlı ve verimli şekilde değerlendirdikten sonra, seçilenleri tutundurmayı sağlayan çözümleri aylık servis aboneliği şeklinde sunuyor. 

ODTÜ TeknoJUMP ve Go-Global hızlandırma programları ile TÜBİTAK’ın da desteklemiş olduğu Peoplise, ilk yatırımını 2016 Haziran ayında Revo Capital’dan almış ve Londra ofisini hayata geçirmişti. Peoplise, 500 Startups ağı ve Londra operasyonları ile Avrupa ve takiben ABD pazarlarında etkin olmayı hedefliyor.

Peoplise hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.peoplise.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor