İstediğin Kadar Çalış, Hizmet Aldığın Kadar Öde: Saatlik Hizmet!

Çocuk bakımı, temizlik yardımcılığı gibi hizmetlere ihtiyacı olan kişilerin bu hizmetler için günlük hizmet almaları gerektiği devirler SaatlikHizmet girişimi ile sona eriyor. Detaylar haberimizde..

Çocuk bakımı, temizlik yardımcılığı gibi hizmetlere ihtiyacı olan kişilerin bu hizmetler için günlük hizmet almaları gerektiği devirler SaatlikHizmet girişimi ile sona eriyor. Saatlik hizmet; hizmet alan ile hizmet vereni saatlik ücretlendirme ile buluşturan online bir platform girişimi.

Saatlik Hizmet'te Sistem Nasıl İşliyor?

Hizmet vermek isteyen kişi kayıt oluyor ve sonrasında onay verildiğinde SMS ile sistem tarafından şifre belirleniyor. Sonrasında onaylı olan kişiler kendi profillerini düzenleme aşamasında hizmet yönlendirme yapılan kategorilerle sınırlı olarak yapabileceklerini ekliyorlar. Hizmet almak isteyen kişilerin verdiği bilgilere uygun olarak  sistem, istenilen hizmeti istenilen saatlerde size yönlendiriyor.

Ödemeler nakit ve online ödeme olarak kabul ediliyor ve her yönlendirmeden SaatlikHizmet.com sadece %10 hizmet komisyonu alıyor. Ayrıca sistemde daha hızlı etkileşim ve iletişim sağlamak için WhatsApp ile canlı destek sağlanıyor. Böylece hizmet almak isteyen ve vermek isteyen üyeler istediği anda yetkili kişiye soru sorabiliyor. İletişim tamamen güvenlik ve bypass durumu olmaması açısından sadece sistem yetkilileri ile gerçekleştirilebiliyor.

Tüm Hizmetveren Profilleri Onaylı

Hizmetveren profillerinin gerçekliği bizzat SaatlikHizmet yetkilileri tarafından kontrol ediliyormuş. Böylece hizmet almak isteyen üyelerin güvenli şekilde hizmet almaları hedefleniyor. Ayrıca, hizmet veren kişilerin kendi verdikleri hizmetlerin kalitesi ve diğer insanların akıllarında bir fikir oluşturabilmesi açısından sistemde yorumlama ve puanlama sistemide bulunuyor.

Girişimciler Muharrem Özdemir ve Hanife Sevindik tarafından hayata geçirilen Saatlikhizmet.com girişimi ile hizmet alan müşterilerin tamamen ihtiyaçları kadarlık hizmet alıp saatlik olarak ücretlendirme ile ihtiyaçlarının fazlası bir ücret ödememesi sağlanıyor.

Saatlik Hizmet girişimi sayesinde pratik, ekonomik ve esnek olarak hizmet verenseniz ihtiyacınız kadar çalışma imkanı, hizmet alan iseniz yine ihtiyacınız kadar hizmet alma imkanı bulabiliyorsunuz. Sistemde şuan itibariyle; çocuk bakımı, oyun ablası, oyun abisi, lise özel ders ve ortaokul özel ders kategorilerinde saatlik olarak hizmet yönlendirmeleri yapılıyor.

Proje koordinatörü Muharrem Özdemir; "İnsanımız için saat bazlı hizmet alışverişi yapabilecekleri güvenilir ve etkileşimi yüksek bir platform oluşturmaya çalışıyoruz. Alternatif ödeme yöntemleriyle sistemimizi geliştirmek ve kalitemizden emin oldukça saatlik hizmet çeşitlerimizi artırmak amacındayız.

Kendi ürettiğimiz özel algoritma sayesinde hizmet almak isteyen ile hizmet vermek isteyeni en doğru şekilde buluşturuyoruz. Bu algoritmada konum, tecrübe, fiyat , puanlama ve yorumlama sitemindeki veriler gibi detaylar dikkate alınmakta." diyor.

Öğrencisiniz, çalışansınız ya da boş vakitlerinizi çalışarak değerlendirerek ek gelir elde etmek istiyorsunuz? 

Ya da çalışansınız ve çocuğunuzu bakacak, evinizi siz yokken temizleyecek, okuldan gelen çocuğunuzu sizin gibi karşılayacak ve aynı zamanda bütçenizi zorlamayacak bir hizmete mi ihtiyacınız var?

Saatlik Hizmet tam size göre. Saatlik Hizmet hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve sistemi kullanmaya başlamak için www.saatlikhizmet.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Girişimciler Muharrem Özdemir ve Hanife Sevindik tarafından hayata geçirilen bu proje saat bazında hizmet ihtiyacı olanlar için ve hizmet sağlayıcılar için yeni bir platform olacağa benziyor.

Girişimcilere başarılar dilliyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor