GİV 5. Girişimcilik Ödülleri 16 Şubat'ta Sahiplerini Buluyor!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından ülkemizdeki başarılı girişimleri ödüllendirmek ve fikirlerini girişime dönüştürmek isteyenlere destek ve cesaret vermek amacıyla geleneksel olarak her yıl düzenlenen Girişimcilik Ödülleri bu yıl 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından ülkemizdeki başarılı girişimlerin ödüllendirilmesi ve fikirlerin girişimlere dönüştürülmesine destek ve cesaret vermek amacıyla geleneksel olarak her yıl düzenlenen Girişimcilik Ödülleri bu yıl "Bulanları Arıyoruz" temasıyla 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak.

Bu yıl 5.incisi düzenlenecek olan ve 5 Eylül-15 Aralık tarihlerinde 10 farklı kategoride proje / şirket  başvuruları kabul edilen GİV 5. Girişimcilik Ödülleri, Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un teşrifleri ile 16 Şubat 2017 Perşembe günü GİV'in Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'ndeki merkezinde gerçekleştirilecek ödül töreninde sahiplerini bulacak.

GİV Girişimcilik Ödülleri; projelerini hayata geçirmiş, özgün ürün veya hizmet ortaya çıkartarak başarıyı elde etmiş, Ar-Ge’ye ve inovasyona dayanarak işletmesine ve ülkesine değer katmış işletmeleri ve ülkemiz girişimcilik ekosistemine değer katan kişi ve projeleri ödüllendirmeyi ve model olarak sunmayı hedefliyor.

GİV 5. Girişimcilik Ödül Kategorileri

  • Yeni Girişimci Ödülü
  • Kurumsal Girişimcilik Ödülü
  • Proje/Fikir Ödülleri
  • Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü
  • E-Ticaret Girişimi Ödülü
  • Yeni Medya Ödülü
  • Kamu Yöneticisi Ödülü
  • Basın Yayın Ödülü
  • Akademisyen Ödülü
  • GİV Özel Ödülü

Girişimcilik Ödülleri'nde Girişimcilere Sunulan Fırsatlar

Para Ödülleri: Girişimcilik Ödülleri yarışmasında bu sene de Proje/Fikir Ödülleri kategorisinde toplam 60.000 TL Para Ödülü veriliyor. Proje/Fikir Ödülleri kategorisinde 1. seçilen Proje Fikrine 30.000 TL, 2. seçilen Proje Fikrine 20.000 TL ve 3. seçilen Proje Fikrine 10.000 Para ödülü verilecek olup ayrıca 2 adet mansiyon ödülü verilecek.
Plaket ve Mansiyon Ödülleri: Girişimcilik Ödülleri yarışmasında bu sene 10 farklı kategoride 1. seçilen tüm girişimcilere plaket ödülleri verilecek olup, ayrıca Proje/Fikir Ödülleri kategorisinde seçilen 2 girişimciye de Mansiyon Ödülü verilecek.
Melek Yatırımcılarla Tanışma İmkânı: Yeni Girişimci, Proje / Fikir, Yeni Medya, E-Ticaret Girişimi kategorilerinde ödül almaya hak kazanan girişimciler başta olmak üzere, Değerlendirme Heyeti tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu final elemesine kalan tüm girişimcilere ve projelere Melek Yatırımcılarla tanışma imkânı verilecek. Bahariye Melek Yatırım Ağı (BBA) bünyesinde aktif yatırımlarda bulunan yatırımcılarla ve GİV Ekosisteminde bulunan diğer tüm işadamları ve yatırımcılarla tanışma, sunum yapma fırsatları finale kalan girişimcilere sunulacak.

GİV Ekosistemine Dâhil Olma Fırsatı: Girişimci İşadamları Vakfı ülkemizde 20 yıldır faal olan, 2010’dan bu yana girişimcilik odağında çalışmalar yapan köklü bir vakıf. Bünyesinde kurduğu Genç GİV, GİV Akademi ve Bahariye Melek Yatırım Ağı yapılarıyla, her ay düzenli olarak düzenlediği etkinliklerle ve her yıl düzenlediği Girişimcilik Ödülleri ile ülkemiz iş dünyasında girişimcilik odaklı bir ekosistem oluşturabilmiş sayılı yapılardan birisi. 5. GİV Girişimcilik Ödülleri’ne başvuruda bulunan her girişimci istediği takdirde GİV’in oluşturduğu bu ekosisteme dâhil olma ve ekosistemin faydalarından istifade etme imkânı yakalayacak.

16 Şubat 2017 Perşembe günü 19.00'da Vakfın Eyüp Bahariye Mevlevihanesi'ndeki merkezinde Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un teşrifleri ile  gerçekleşecek GİV 5. Girişimcilik Ödülleri Töreni'ne katılmak isteyen okurlarımızın 0212 418 60 18 / 28 / 38 nolu telefonlardan Hüseyin Horasan beye ulaşarak veya Online Katılım formunu doldurarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

5. GİV Girişimcilik Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi için www.girisimcilikodulu.com, Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) hakkında detaylı bilgi için www.giv.org.tr web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi ekosistemimizdeki tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor