T.C. Ekonomi Bakanlığı’ndan EXPOMED’e Büyük Destek!

Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal alandaki en önemli buluşma platformu olan EXPOMED Fuarı, KOSGEB’den sonra T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın da desteğiyle yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal alandaki en önemli buluşma platformu olan EXPOMED Fuarı, KOSGEB’den sonra T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın da desteğiyle yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Fuara katılan İhracatçılar Birliği üyesi firmaların stant harcamalarının yüzde 50’sini geri ödeyen T.C. Ekonomi Bakanlığı, firmaların yeni coğrafyalara ulaşarak iş fırsatları yakalamalarına destek oluyor.

50 ülkeden 1100’ün üzerinde marka ve marka temsilciliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanan EXPOMED, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın desteğini alarak büyümeyi sürdürülebilir kılma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sağlık hizmetlerinin bir ülkeyi yaşanabilir kılan en önemli öğelerin başında geldiğinin farkındalığıyla T.C. Ekonomi Bakanlığı, İhracatçılar Birliği üyesi firmaların arkasında duruyor. Fuar kapsamında ihracatçı birliğine üye firmaların yer kirası ve stant konstrüksiyonu harcamalarının 30 bin TL’yi geçmemesi kaydıyla yüzde 50’sini geri ödeyen T.C. Ekonomi Bakanlığı, sektörün gelişimini desteklediğini bir kez daha ortaya koyuyor. Bu hibe desteği sayesinde fuar katılımcıları, yerli ve yabancı sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek sektörün gelişimini yakından izleme şansı yakalıyor. Ayrıca EXPOMED kapsamında dünyanın farklı noktalarından İstanbul’a gelecek olan alım heyetleriyle de buluşma şansı yakalayan KOBİ’ler, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerini tanıtma fırsatına ulaşıyor.

EXPOMED Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.expomedistanbul.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi sağlık söktöründe faaliyet gösteren tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor