Sizi Ünlülerle Buluşturan Videolu Soru Cevap Girişimi: Sinceleb!

Ünlüleri ve alanında uzman kişileri takipçileriyle samimi bir ortamda buluşturan videolu soru-cevap girişimi Sinceleb'in geliştirme süreci sona erdi. Detaylar haberimizde..

Ünlüleri ve alanında uzman kişileri takipçileriyle samimi bir ortamda buluşturan videolu soru-cevap girişimi Sinceleb'in geliştirme süreci sona erdi.

Sinceleb, ünlüleri ve alanında uzman kişileri takipçileriyle samimi bir ortamda buluşturan video tabanlı soru cevap platformu. Buradaki samimi kelimesinin seviyesiz ve kontrolsüz bir ortam olacağını çağrıştırmaması gerektiğini belirten Sinceleb'in kurucusu ve aynı zamanda Android uygulamasının geliştiricisi Mert Sezgin, ekip olarak en önem verdikleri konunun; içeriği belli bir seviyenin üstünde tutmak olduğunu önemle vurguladı. Metin tabanlı sorulan soruların 15 sn'lik videolar ile cevap verildiği bu uygulamada, sorulan sorular moderatör tarafından yine kendi yazdıkları özel bir yazılımla kontrol edilip, sakıncalı bulunanların silindiği sadece bu iş için iki kişinin özel olarak görev aldığı belirtiliyor.

Belli bir kitleye ulaştıktan sonra ünlüler ile hayranlarını yüz yüze buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Sezgin, şu ana kadar harcanan tüm giderlerin kendi bütçeleri tarafından karşılandığını belirrti.

Kurucusunun ve bu projenin melek yatırımcısının oyuncu, girişimci ablası Pınar Sezgin'in olduğunu belirten Mert Sezgin, "Fikir aklıma geldiğinde, geliştirme sürecindeyken popüler insanların twitter, instagram gibi profillerinden takipçilerinden soru beklediklerini hatta bu soruları seçip cevaplayamadıklarını görmek bu tarz bir uygulamanın ihtiyacına yönelik ekip olarak motivasyonumuzu arttırdı. Böyle bir platform olmamasından ötürü takipçilerinden soru bekleyen bir çok ünlü ve uzman insanların, gereksiz yazılar içinden soruları seçemeyip cevaplayamadığını gördük. Son olarak sürpriz isimlere ulaşıp, programa davet ettiğimizi belirtmek isteriz, marketten yüklendiğinde insanlar belli bir içerikle karşılaşacaklar" açıklamasında bulundu.

Sizlerde; Avukat, Psikolog, Mimar, Ekonomist, Yaşam koçları, Diyetisyen, Sanat ve Siyaset dünyasından kendi alanlarında uzman kişilere merak ettiğiniz bütün konular hakkında sorular sorarak cevap alabilirsiniz. 

Sinceleb hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.sinceleb.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Girişimin Adroid ve IOS uygulamaları şuanda test aşamasında olup çok yakında kullanıcılarıyla buluşacak. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor