Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahiplerini Arıyor!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından düzenlenen "IX. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" yarışmasının müracatları başladı. Son başvuru tarihi: 15 Nisan 2017! Detaylar haberimizde..

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından düzenlenen "IX. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" yarışmasının müracatları başladı.

Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) desteğiyle düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri'ne 15 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. 

Başarıyı  teşvik etmek ve başarıları ödüllendirmek amacıyla verilen Ekonomi Basını Başarı  ÖdülleriEkonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu tarafından belirlenen kategorilerde veriliyor.

Ödül Kategorileri

IX. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri, 2016 Mart ve 2017 Mart (31 Mart 2017) tarihleri arasını kapsayacak olup, aşağıdaki kategorilerde sahiplerini bulacak. 

  1. En iyi haber (Yazılı basın, TV, İnternet)
  2. Söyleşi  – Röportaj (Yazılı basın)
  3. En iyi araştırma haberi (Yazılı basın,  TV)
  4. En iyi köşe yazarı  
  5. En iyi Ekonomi Programı (Finans ve Ekonomi, TV) 
  6. Yerel Basın Ödülü (Yazılı basın, TV, internet,  medya kuruluşları kurumsal kimlikleri veya bireysel olarak katılabilirler. Bu kategoride haber, söyleşi ve inceleme-araştırma dallarında eserlerle müracaat edilebilir)
  7. Jüri Özel ödü (Bu kategoriye müracat alınmamaktadır. Jüri karar verecektir)

Başvurularınızı PDF formatında e-maille, TV, Radyo dallarında aday olacak çalışmaların 1 adet CD'lerini dernek merkezine elden, posta ile veya e-maille (yarışma ile ilgili müracatları lütfen ekonomiodulleri@gmail.com adresine ad soyad, iletişim bilgileri, hangi dalda yarışmak istediğinizi belirterek gönderiniz) gönderebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor