Biyo-Tabanlı Endüstriler Ortak Girişimi Bilgi Günü ve Proje Pazarı

28 Nisan 2017 tarihinde, Brüksel’de yapılacak olan Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU) Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinliği için kayıt süreci başladı. Detaylar haberimizde..

28 Nisan 2017 tarihinde, Brüksel’de yapılacak olan Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU) Bilgi Günü ve Proje Pazarı etkinliği için kayıt süreci başladı. Elektronik ortamda kayıt yaptırılan etkinliğe katılımlar ücretsiz. Etkinliğin katılım sınırlı sayıda olduğundan ilk kayıt yaptıran katılımcılar öncelikli olacak. Bu nedenle erken kayıt yaptırmak önem arz ediyor.

Haberin Devamı için: http://www.ufuk2020.org.tr/tr/haberler/biyo-tabanli-endustriler-ortak-girisimi-bilgi-gunu-ve-proje-pazari-kayitlari-basladi 

Tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor