Türkiye Dünyanın 6. Büyük Turizm Destinasyonu Oldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Ülkemiz son 15 yılda turizmde önemli bir başarı hikayesinin altına imza atmış, dünyanın 6. büyük turizm destinasyonu olmuştur." dedi. Detaylar haberimizde..

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Ülkemiz son 15 yılda turizmde önemli bir başarı hikayesinin altına imza atmış, dünyanın 6. büyük turizm destinasyonu olmuştur." dedi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen, Türkiye-Orta Amerika Entegrasyon Sistemi (SICA) İkinci Dışişleri Bakanları Resepsiyonu'na katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Türkiye'nin, son 15 yılda turizmde önemli bir başarı hikayesinin altına imza attığını belirterek, "Dünyanın 6. büyük turizm destinasyonu olmuştur. Türkiye hem birçok turizm çeşidine yönelik potansiyeli hem turizm sektöründeki hizmet kalitesi hem de makul fiyatları ile dünyanın birçok bölgesinden misafirin rağbet ettiği bir ülkedir." dedi.

Haberin tamamı için: http://aa.com.tr/tr/turkiye/kultur-ve-turizm-bakani-avci-turkiye-dunyanin-6-buyuk-turizm-destinasyonu-oldu/

AA kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor