GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2017 Nisan Konuğu: Galip Aykaç!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na tüm hızıyla devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu BİM Operasyon Komitesi (COO) Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sayın Galip Aykaç olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na tüm hızıyla devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu BİM Operasyon Komitesi (COO) Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sayın Galip Aykaç olacak.

En son 2017 Mart ayında Akyapı İnşaat YK Başkanı; Sayın Mahmut Asmalı'nın konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 25 Nisan 2017 Salı günü 19.30'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleşecek.

BİM Operasyon Komitesi (COO) Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sayın Galip Aykaç, etkinliğe katılan GİV üyeleri ve misafirleriyle "BİM'in Başarı Hikayesini ve Parekende Sektörünün Geleceğini" paylaşacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan İsrafil Çetin Beye ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Galip Aykaç Kimdir? (BİM Operasyon Komitesi (COO) Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi )

Galip Aykaç 1957 Yozgat Akdağmadeni’de doğmuştur. On sekiz yılı aşkın bir süre Türkiye’nin ilk organize perakende zinciri olan Gima’da çeşitli üst düzey görevlerde çalışan Aykaç, 1997’de BİM’de Satın Alma Genel Müdürü olarak göreve başlamıştır. Mart 2000 itibariyle Operasyon Komitesi Üyesi, Kasım 2007 itibariyle Operasyon Komitesi Başkanı (COO) olan Aykaç, halen Operasyon Komitesi Başkanlığı’nın yanı sıra (Ocak 2010 itibarıyla) İcra Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. 

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olan Perakende Güneşi ödüllerinde 2010 yılının En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü’nü almıştır. Galip Aykaç, aynı zamanda Odalar ve Borsalar Birliği’nce oluşturulan Türkiye Perakende Meclisi Üyeliği, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Gıda Perakendecileri Derneği Başkan Yardımcılığı, TOBB-GS1 Türkiye Komitesi’nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. 2013 yılında Marketing Türkiye Dergisi'nin araştırmasında “İş dünyasının en itibarlı yöneticileri” arasında 7. sırada yer almıştır. Aykaç, Fortune dergisinin yaptığı değerlendirmede en başarılı iş insanları sıralamasında 2013 ve 2014 yıllarında 3. sırada, 2015 yılında 2. sırada yer almıştır. 

Unutmayın, etkinlik 25 Nisan 2017 Salı günü saat 19:30'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan İsrafil Çetin Beye ulaşarak veya buradaki Online Katılım formunu doldurarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve BİM Operasyon Komitesi (COO) Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sayın Galip Aykaç'tan BİM'in Başarı Hikayesini ve Parekende Sektörünün Geleceğini merak eden tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor