Enerji Alanında Türkiye'nin En İyileri ödüllendirildi!

Enerji alanında özverili çalışmaları teşvik etmek amacıyla 2011 yılından beri her sene düzenlenen ve Türkiye enerji gücünü üreten lider firmaların en iyilerinin ödüllendirildiği “ICCI Enerji Ödülleri” Töreni'nin altıncısı 2 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleşti. Detaylar

Enerji alanında özverili çalışmaları teşvik etmek amacıyla 2011 yılından beri her sene düzenlenen ve Türkiye enerji gücünü üreten lider firmaların en iyilerinin ödüllendirildiği, “ICCI Enerji Ödülleri” Töreni'nin altıncısı 2 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleşti.

 2 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen “ICCI Enerji Ödülleri” Töreni'nde kazananların ödülleri TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Sayın Ziya Altunyıldız tarafından takdim edildi.

2017 ICCI Enerji Ödüllerinin Kazanları

Kategori Kategori alt başlıkları Kazananlar
Yenilenebilir Enerji Santralleri  Rüzgar  DİNAR RES ile Olgu Enerji Yatırım Üretim ve Tic. A.Ş. (Güriş Holding)
Hidroelektrik Tepekışla Barajı ve HES ile Sanko Enerji San. ve Tic. A.Ş.
Jeotermal  KIZILDERE II - JES ile Zorlu Doğal Elektrik Üretimi A.Ş.
Biyokütle ve Atık Aksaray OSB Biyogaz Tesisi ile ENFAŞ Enerji Elektrik Üretim A.Ş. (Sütaş)
Güneş   Solentegre GES ile Solentegre Enerji Yatırımları Tic. A.Ş. (Akfen Holding)
Termik Enerji Santralleri Doğalgaz İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali ile İçanadolu Doğalgaz Elektrik Üretim ve Tic. A.Ş. (Gama Enerji) 
Kömür  İskenderun Kömür Santrali ile Atlas Enerji Üretim A.Ş. (Diler Holding) 
Atık Isı Trakya Cam Sanayi ile de Şişecam A.Ş.
Verimlilik  TÜPRAŞ Batman Rafinerisi tarafından sunulan Kızgın Yağ Sisteminin Yenilenmesi Projesi

Haberimizi enerji sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor