"Teknoloji'de Kadın Eli" Programı 13 Mayıs'ta, Davetlisiniz!

Genç MÜSİAD, elini attığı her işin altından hakkıyla çıkabilen kadın girişimcileri motive etmek ve kadın girişimciliğini özendirmek amacıyla 13 Mayıs'ta "Teknoloji'de Kadın Eli" programını düzenliyor. Detaylar haberimizde..

Genç MÜSİAD, elini attığı her işin altından hakkıyla çıkabilen kadın girişimcileri motive etmek ve kadın girişimciliğini özendirmek amacıyla 13 Mayıs'ta "Teknoloji'de Kadın Eli" programını düzenliyor.

Günümüzde bir çok ileri teknoloji şirketi tek başına yüzlerce ülke ekonomisini geride bırakacak oranlarda büyüyebiliyor ve bunu başarıp büyüyenlerde mevcut. Genç MÜSİAD, Türkiye'nin girişimci yönünü daha aktif kullanması ve teknolojik alandaki gelişmelerde kadın girişimcilerinde payının olması gerektiği inancıyla organize ettiği "Teknoloji'de Kadın Eli" programını bu yılda düzenlemeye devam ediyor.

13 Mayıs 2017 Cumartesi günü MÜSİAD Genel Merkez'de düzenlenecek program İstanbul Ticaret Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. N. Öykü İyigün'ün moderatörlüğünde, Tivuu kurucusu Servet Akçaalan ve Girişimci, Öğretim Üyesi Yeliz Durgun hanımın katılımlarıyla gerçekleştirilecek. Genel katılıma açık olan programda tecrübe ve bilgi paylaşımları yapılacak.

Unutmayın, etkinlik 13 Mayıs 2017  Cumartesi günü saat 11:00'de MÜSİAD Genel Merkez'de. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın genclikkurulu@gencmusiad.org.tr adresine LCV isteklerini iletmeleri gerekiyor.

Haberimizi girişimci veya girişimci adayı tüm kadın okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor