Cartier 2018 Kadın Girişimciler Ödülleri Başvuru Dönemi Başladı!

2018 Kadın Girişimciler Ödülleri’ne başvuruların kabul edilmeye başlandığını açıklayan Cartier, uluslararası alanda kadın girişimcileri ve mükemmeli yaratmaya olan tutkuyu desteklemeye kararlılıkla devam ediyor. Detaylar haberimizde..

2018 Kadın Girişimciler Ödülleri’ne başvuruların kabul edilmeye başlandığını açıklayan Cartier, uluslararası alanda kadın girişimcileri ve mükemmeli yaratmaya olan tutkuyu desteklemeye kararlılıkla devam ediyor. 2018 yılı için başvurular, 31 Ağustos 2017’de sona erecek ve 18 finalist önümüzdeki yıl ilan edilecek.

Cartier, 2006 yılından bu yana INSEAD Business School ve McKinsey & Company ile birlikte, kar amacı güden, sürdürülebilir, sosyal etki ve fayda sağlayan start-up’ları hayata geçiren yaratıcı ve lider kadın girişimcileri destekliyor. Gelecek nesillere somut katkılar sunarak etkili ve uygulanabilir çözümler üreten, sahip oldukları potansiyellerini başarıya dönüştürmeleri için teşvik ederek kadın girişimcileri keşfeden bu ödül programı, uluslararası ekonomiye kadın iş gücünü dahil ederek katkı sağlamayı amaçlıyor.

Cartier International Başkanı ve CEO’su Cyrille Vigneron, Cartier’nin insanlara ve çevreye duyarlı, uluslararası gelişmelerde aktif rol alan sorumlu bir aktör olduğunu belirtti ve sözlerine devam etti: ‘Bu ödül programımızın 10 yıl içinde oldukça büyük başarılar elde ettiğini gözlemliyoruz. Yaklaşık 5 binin üzerinde iş imkanı, 180 ödüllü girişim ve yüzde 80’i hala faaliyette olan şirketin, iş hayatına yeni atılacak olan kadın girişimciler için harika bir destek olduğunu düşünüyorum. Bu noktadan baktığımızda, Cartier Kadın Girişimciler Ödülleri’nin bilinirliğini daha da artırmak için ödül programımızı büyütmeye ve daha yüksek ödüller sunmaya karar verdik.’

Bu yıl ilk kez, 3 aşamalı bir ödül paketi sunulacak. Her biri 6 bölgeden en iyi 3 projeyi temsil edecek 18 finalist, kişisel koçluk, medya görünürlüğü, geniş bir iletişim ağı oluşturma fırsatlarının yanı sıra, INSEAD Yönetici Programı’nda da (ISEP) yer alma imkanı yakalayacak. Bu pakete ek olarak ayrıca, 12 finalist 30.000 Dolar değerindeki ödülün de sahibi olacak. Büyük ödül olan 100.000 Dolar’ı kazanacak 6 girişimciye ayrıca birebir kişisel koçluk ve mentorluk desteği de sunulacak.

Cartier, inovatif ve yaratıcı kadın girişimcileri aramaya ve programa davet etmeye 31 Ağustos 2017’ye kadar devam edecek, 18 finalist 2018 yılının ilk aylarında açıklanacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Singapur, 6 girişimcinin ödüllerini alacağı ödül haftasına 2018 baharında ev sahipliği yapacak.

Cartier 2018 Kadın Girişimciler Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.cartierwomensinitiative.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor