İstanbul Genç Girişimcilerin Buluşma Noktası Olacak!

İBB Gençlik Meclisi bünyesinde Genç Girişimcilere yönelik Sosyal Girişimciliği Destekleme programı başlatılıyor. Detaylar haberimizde..

İBB Gençlik Meclisi bünyesinde Genç Girişimcilere yönelik Sosyal Girişimciliği Destekleme programı başlatılıyor.

Çalışmalarıyla gelişimlerine katkıda bulundukları gençleri geleceğe hazırlayan İBB Gençlik Meclisi uluslararası arenada ses getiren proje ve faaliyetlerine devam ediyor. 5. Döneminde 2 binin üzerinde faaliyete imza atarak 1 Milyon gence ulaşmayı başaran Türkiye ve dünyaya model olma yolunda hızla ilerleyen İBB Gençlik Meclisi, Genç Girişimcilere akreditasyon ve mentörlük desteği sağlıyor.

Gençlik Meclisi Genç Girişimcileri Bekliyor

İBB Gençlik Meclisi Sosyal İnovasyon Ofisi sosyal projesi olan tüm gençlere uluslararası akreditasyon ve mentörlük desteği sağlayacak. 

2018 yılı itibariyle tam teşekküllü bir şekilde çalışmaya başlayacak olan Sosyal İnovasyon ofisinin yönetmelik ve Uluslararası süreçleri hazırlanıyor.

Genç Girişimciler Zirvesi İstanbul'da Yapılacak

ABD’de Birleşmiş Milletler İşbirliği toplantılarına katılan ve BM’de en etkin 10 gençten biri olan İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, 2018 yılında Uluslararası Organizasyonların işbirliğinde düzenlenecek Genç Girişimciler Zirvesi'nin İstanbul'da yapılacağını açıkladı. 

BM Dünya İnsani Zirvesi Gençlik Danışma Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten ve BM’de ikili birçok görüşme gerçekleştiren Ağırbaş, Türkiye’nin son aylarda yaptığı Yenilenebilir Enerji yatırımlarından ve bu konuda İBB Gençlik Meclisi çatısı altında yapılan çalışmalardan bahsetti.

İBB Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen eğitim programları ve etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Meclis, 7/24 İstanbul gençliğine hizmet veriyor.

İBB Gençlik Meclisi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.ibbgenclikmeclisi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor