Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması Sizi Bekliyor!

TİM tarafından ilk kez 2016 yılında başlatılan ve Aralık ayında Başbakan Binali Yıldırım ve 11 Bakanın katılımı ile dereceye giren firmaların ödüllendirildiği “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması” başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2017. Detaylar haberimizde..

Hizmet ihracatlarına yönelik, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda TİM tarafından ilk kez 2016 yılında başlatılan ve Aralık ayında Başbakan Binali Yıldırım ve 11 Bakanın katılımı ile dereceye giren firmaların ödüllendirildiği “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması” başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2017.

Hizmet ihracatçısı firmalarının katılımları ile beyan usulüne göre yürütülen (gerektiğinde firma beyanını destekleyici ek belge talep edilen) “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması” ile hizmet sektörlerinde ihracat gerçekleştiren firmalar 2016 yılında gerçekleştirdikleri hizmet ihracatı ile sıralanarak kamuoyunun bilgisine sunulacak.

Neden Bu Araştırmaya Katılmalısınız?

Başvurularve oldukça kısa süre içerisinde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

  • Sektörün ilk 3 firması ile Türkiye genelinde ilk 10’a giren firmalara ve belirli sektörlere ödüller verilecek.
  • Firmalar hem kendi sektörü içerisindeki konumunu, hem de genel sıralamasını ücretsiz olarak görme imkanına erişecek.
  • TİM’in yayınları ve sosyal medya aracılığı ile şampiyonların başarı hikayelerine yer verilecek.
  • Dereceye giren firmalara sertifika verilecek.
  • Katılımcı firmalara, 2015/8 ve 2015/9 sayılı desteklere ilişkin “100 Soruda Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi” kitapçığı gönderilecek.
  • Katılımcı firmalara “Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticareti ve Devlet Destekleri” ile ilgili eğitim verilecek.

“Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması”na 31 Ağustos 2017 tarihine kadar ücretsiz olarak katılabilir, hizmet ihracat şampiyonları arasında yerinizi alabilirsiniz.

“Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması” hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tim.org.tr/tr/500.html web adresini ziyaret edebilir, ayrıca aşağıda verdiğimiz linkleri de inceleyebilirsiniz.

  • Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması tanıtım dosyası için tıklayınız.
  • Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması sektörel başvuru kılavuzları için tıklayınız.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor