Küresel İnovasyon Liderleri 19 Ekim'de İstanbul'da Buluşuyor!

Türkiye’nin en kapsamlı ve tek Küresel İnovasyon Zirvesi (Global Chief Innovation Officer Summit) 19 Ekim’de Divan Otel'de düzenleniyor. Kayıt için acele edin. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin en kapsamlı ve tek Küresel İnovasyon Zirvesi (Global Chief Innovation Officer Summit) 19 Ekim’de Divan Otel'de düzenleniyor.

Boğaziçi Eğitim ve QGroup iş birliği ile 11 farklı ülkeden kendi alanında otorite 20 lider, inovasyonu her yönüyle konuşmak için İstanbul’da bir araya geliyor. Türkiye’nin en kapsamlı ve tek küresel inovasyon zirvesinde 9 sunum, 2 keynote, 2 panel ve 2 work shop ile Sosyal Girişimcilikten Endüstri 4.0’a kadar inovasyon tüm boyutları ile masaya yatırılıyor.

Kendi alanında uzman ve tüm dünyada tanınan konuşmacıların ele alacağı konulardan bazıları:

  1. İş Modeli İnovasyonu
  2. Ürün Geliştirme
  3. Çevik İnovasyon
  4. Giyilebilir Teknolojiler
  5. İnovasyon Kültürünün Oluşturulması
  6. Fintech
  7. Sosyal İnovasyon
  8. Endüstri 4.0
  9. Açık İnovasyon
  10. Lean Startup
  11. Radikal İnovasyon
  12. Kurumsal Girişmcilik (Intrapreneurship)

Konuşmacılardan bazıları: açılış konuşmasını Chris Butsch yapacak. Milenyum kuşağı hakkındaki kitapları BestSell listelerine girdi Amerika’da. Kapanış konuşmasını ise Londra’dan Cris Beswick yapacak. ‘The Road to Innovation’ and ‘Building a Culture of Innovation’ isimli kitapları Financial Times ve The Timestarafından 2017’nin en iyi inovasyon kitapları arasında seçildi. Cris tüm dünyada tanınan, özellikle kurumsal şirketlerde inovasyon kültürünün oluşturulması konusunda çalışmaları olan çok önemli bir isim.

Marcello Palazzi “Sosyal İnovasyon” konusunda herkesin kabul ettiği bir otorite. Hollanda’dan zirvedeki sosyal inovasyon temalı panelimizi yönetmek için gelecek. İsviçre’den Aurore Bui kendisine eşlik edecek. Eli Jacobs İsrail’den, Pedro Martinez İspanya’dan Giyilebilir Teknolojileri konuşmak için gelecekler. Nordic ülkelerindeki en büyük bankalardan BankAxept Chief Innovation Officer’i Narve Hansen, Fintech konusunda deneyimlerini aktaracak.

Design Thinking Enstitüsü kurucusu Carolina Salazar, “Innovation Sprint Process” başlıklı bir sunum yapacak. Carolina, hali hazırda Coca-Cola, Turner Broadcasting, AXA gibi bir çok global markaya “Disruptive” inovasyon konusunda danışmanlıklar veriyor ve bu konuda TV programları hazırlıyor. Ayrıca halen IDEO’da çalışıyor ve TEDx konuşmaları oldukça ilgi görüyor. Dan Montgomery İnovasyon ve Business Agility ile ilgili, Londra’dan Jonathan Slater Açık İnovasyon, University of Pennsylvania’dan Dr.Paul Pavlou Büyük Veri ile ilgili sunumlar gerçekleştirecek. Amsterdam’dan Bram Kanstein ürün geliştirme ile ilgili küçük bir gruba workshop düzenleyecek. Bram, tam anlamıyla çok yönlü bir girişimci. Startup Stash girişimi 48 saat içerinde 35K unique ziyaretçi, 230K pageviews aldı. Harward Business Review’de vaka çalışması oldu. 2015 yılında Forbes tarafından girişimciler için en iyi 100 websiteleri arasında gösterildi.

Zirve herkesin katılımına açık. Özellikle inovasyon ekip liderleri, orta ve üst düzey yöneticiler, şirket sahipleri ve girişimcilere önerilir. Dünyanın bir çok ülkesinden bu kadar uzman ismi tekrar bir arada bulmak oldukça zor. Son olarak sektördeki diğer oyuncuların inovasyon çalışmalarını görmek ve networking için çok iyi bir fırsat.

Küresel İnovasyon Zirvesi hakkında detaylı bilgi için www.bogaziciegitim.com.tr/org/global-chief-innovation-officer-summit web adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik ve Teknik Konular için: Ferhat Demir / QGroup Kurucusu / 0530 244 0122 - fdemir@qgroupglobal.com

Katılım ve Kayıt için: Melek Dizdar Erten / Zirve Koordinatörü  / 850 302 5118 - melek@bogaziciegitim.com.tr

Haberimizi inovasyon odaklı çalışmalar yapan profesyoneller ve girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor